2016. november 13., vasárnap

A Valóság Rapszódiája-Chris pásztor- Győztes vagy

Ti az Istentől vagytok fiacskáim, és legyőztétek azokat; mert nagyobb az, aki bennetek van, mint az, aki e világban van. 
(1 János 4:4)

Győztes vagy Jézus Krisztusban , győzelemre születtél. Ne engedd, hogy az életkörülményeid rávegyenek arra, hogy másképpen gondolkozz. Istentől születtél, ezért legyőzted a világot és annak a rendszerét:
“Mert mindaz, ami az Istentől született, legyőzi a világot; és az a győzedelem, amely legyőzte a világot, a mi hitünk” (1 János 5:4).

Hit által legyőzted a világot!
Mi a hit? A láthatatlan dolgokról való meggyőződés. Lehet, hogy mások nem győztesként látnak, de te tudod, hogy az vagy, mert Istentől születtél. Isten Szelleme is amellett tanúskodik, hogy győztes vagy.
Élj ezzel a meggyőződéssel.

Minden, ami Istentől származik, az győzedelmes. Isten Igéje Istentől származik, tehát az Ige győzedelmes. Mit kell tenned tehát akkor, amikor negatív helyzetekkel, az élet viszontagságaival szembesülsz, mint például a rákos megbetegedés, különböző betegségek, halál, meddőség vagy munkanélküliség?

Mondd ki az Igét, és ez szükségszerűen legyőzi a világot! Isten Igéje a szádban elpusztítja a rákot, a betegségeket, a terméketlenséget, a munkanélküliséget és megváltoztatja a pénzügyi helyzetedet..

Légy az Ige által vezéreljve, kezdj el szárnyalni Isten Igében, és élj az Ige által. Isten Igéje megállíthatatlan. Emlékezz, eltemették Jézust – az Igét – a sírba, de három nap múlva kijött a sírból. Halleluja! Az Ige megállíthatatlan. Elpusztít minden akadályt. Bárhová megy, hatással van minden nemzetre, helyzetre és körülményre.

Új teremtésként nem vagy hétköznapi lény. Isten Igéjétől születtél, és ezért Isten testté lett igéje vagy.
Tégy bizonyságot folyamatosan Isten dicsőségéről és
igazságáról mindenhol. Dicsőség Istennek!

Ima:
Drága Atyám, Igédben, az által és azon keresztül élek. Igéd
kormányoz engem, fölemel a zűrzavar és bukás fölé, amely
a világban működik. Sikeres életet élek, egészségben, bővelkedésben, győzelemben és dicsőségben. Krisztus élete bennem győztessé tesz. Előrehaladok dicsőségről dicsőségre Jézus nevében. Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése