2016. november 8., kedd

A Valóság Rapszódiája-Chris pásztor- Szerezz szellemi ismeretet

Ismerjük hát el, törekedjünk megismerni az Urat
(Hóseás 6:3)



Figyeld meg az Úr szerető figyelmeztetését és meghívását az Ézsaiás 1:19.ben: “Ha engedelemmel hallgatándotok, e föld javaival éltek” “Ha engeditek, hogy segítsek nektek, és engedelmeskedtek nekem, akkor gazdaggá teszlek titeket” (KJV). Sokan nem tudják ezt, és ezért nem adnak tudatosan az Úrnak lehetőséget arra, hogy segítsen nekik. Nem csoda, ha vereségben,
szegénységben, betegségben és nyomorúságban élnek.

Engedd, hogy az Atya szerető figyelmeztetése és meghívása rezonáljon a szívedben a mai napon. Mi már engedelmeskedtünk, amikor Jézust az életünk Urává tettük. Nem csoda, hogy Isten
engedelmes gyermekeknek nevez bennünket (1 Péter 1:14). Isten Igéjében kell tehát élned, nemcsak engedelmeskedned kell neki, hanem meg kell cselekedned azt. Ha megcselekszed az Igét, a föld javaival fogsz élni.

A Bibliában azt olvashatjuk, hogy a föld telve van az Úr jóságával (Zsoltárok 33:5). Ezért erősítsd meg, hogy a Te részed kies helyre esett, nyilván szép örökség jutott Neked (Zsoltárok 16:6). Higgy az Igében, erősítsd meg és cselekedd meg azt.

Isten azt mondta, hogy: “Elvész az én népem, mivelhogy tudomány nélkül való” (Hóseás 4:6). Figyeld meg, hogy nem azt mondta, hogy: “A bűnösök elvesznek mert ismeret nélkül valók.” Azt mondta, hogy az “én népem,” és ez a keresztényeket jelenti.
Isten saját emberei tönkrementek, elnyomottakká és az élet áldozataivá váltak. Nem azért, mert nincsenek közgazdasági, politikai, fizikai vagy teológiai ismereteik. Nem! Hanem azért, Isten Igéjének a kinyilatkoztatott vagy szellemi ismeretének vannak
hiányában.

Amikor a kinyilatkoztatott ismeret a szellemedbe árad, az megvilágosít és katapultál téged egy magasabb szintű életbe. Kutasd az Igét!

Ima
Drága Atyám, örvendezek, mert csodálatos örökséget
adtál Krisztusban, és belém plántáltad a nagyszerű örökséget ! Mindennap dicsőséget és tisztességet adok Neked, amiért részesévé tettél engem a szentek dicsőséges örökségének a világosság Királyságában. Jézus nevében. Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése