2017. január 23., hétfő

Joel Osteen: Mai napon...

Mai napon hiszem, hogy Isten a lehetetlent is megmutatja számomra.


Talán él egy álom a szívedben, amely nagyobb az anyagi lehetőségeidnél, képzettségednél, nagyobb annál, amit családod valaha is véghezvitt. 
Higgyél benne!
Isten előszeretettel választ ki átlagos embereket rendkívüli feladatokra. Még nem láttad a legszebb napjaidat. Isten felkészít újabb szintekre. Olyan helyekre visz el, ahova soha nem tartottad lehetségesnek, de bátran mondhatom, hogy minden álmod, vágyad, ígéreted meg fog valósulni!
/Joel Osteen/

**********************************
Mai napon megtapasztalom Isten messze felülmúló jóságát.



Nem engedhetjük, hogy a múltbéli csalódások megfosszanak bennünket a lelkesedéstől. Nem hagyhatjuk, hogy valakinek az irányunkba táplált haragja és rosszindulata megkeserítse az életünket. Mint tudjuk, még mindig Istené a hatalom és uralom. Lehet, hogy még nem valósult meg, amire annyira várunk, de a jövőben még mindig megtörténhet! Aki nagyobbnál nagyobb célokat tűz ki, azt Isten olyan helyekre vezeti, amilyenekről még csak nem álmodott. Ajtókat nyit meg, amiket ember be nem zárhat, segít legyőzni a legyőzhetetlennek tűnő akadályokat, és az emberi elképzelést messze felülmúló módon fogja megmutatni az Ő jóságát. /Joel Osteen/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése