2017. március 24., péntek

Napi Ige, Napi Gondolat

Napi Ige:

Ha tehát megvallod, hogy Jézus az Úr, mert a szívedben hiszed, hogy Isten feltámasztotta Őt a halálból, akkor üdvözülsz. Mert belül, a szívünkben jön létre az a hitbeli meggyőződés, amely Isten számára elfogadhatóvá tesz bennünket, és ha a szánkkal megvalljuk, amit hiszünk, akkor üdvözülünk.(Róm.10:9-10)



Napi Gondolat

Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól (Zsoltár 23:4)

A félelem nem egy fizikai érzés, hanem egy szellemi állapot. A békesség sem egy fizikai érzés hanem úgyszintén egy szellemi állapot. A kérdés az hogy melyiknek adunk helyet az életünkben.

Az Ige világosan kijelenti hogy nem a félelem szellemét kaptuk örökségben, hanem a békesség, fiúság, józanság szellemét.
Így hát vesd ki az életedből a félelmet, tagadd meg és dobd ki akár a szemetet, és szólítsd elő hittel a Békesség Szellemét.
Ne feledd, a bátraké a győzelem, és Jézus által te már több mint győztes lehetsz. Szabad lehetsz a félelmeidtől is.

A bátorság az amikor kilépünk a komfort zónánkból, ellenállunk a félelemnek és megtesszük a nagy lépést az ismeretlen felé.
Soha NE félj az ismeretlentől, az újtól, mert Istened számára semmi rejtett dolog nincs, sem a földön, sem a föld alatt. Légy tehát bátor, és akkor is menj az új felé amikor mindenki más megáll, vagy visszafordul.

A Jézus nevében!
Ámen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése