2017. július 16., vasárnap

Nyelveken szólás:

Bécsi Vilmos bizonysága:



1-2 éve történt... nagyon-nagyon meleg volt, mentem haza felé... majd egy csöpögős kútnál megálltam felfrissíteni magam... amikor az ott lévő fiatalemberre tekintettem, láttam hogy nagyon csüggedt, - erre felfigyeltem-, majd rögtön nyelveken kezdtem imádkozni... hamarosan érzékeltem hogy az öngyilkosság szelleme is támadja... akkor rögtön imádkoztam érte és megtörtem felette ezt az erőt Jézus Nevében... majd láttam hogy megkönnyebbült és ezt szellemben is érzékeltem... akkor haza jöttem, majd itthon is imádkoztam érte... másnap pedig átadta az életét az Úrnak!
Majd nagyon hálás volt, hogy megmutattam az utat az Úr felé

---------------------------

Laczkó István bizonysága:

Nyelveken szólás ?
Egyszerűen rám jön, elindul bennem ez a folyamat. Csak úgy
magától, kéretlenül. Én meg hagyom, mert jólesik, ha hagyom. Történik ez úton-útfélen, buszon, akárhol. Van hogy észreveszik, aztán rám sandítanak, kicsit gyanakodva az állapotomat illetően. Azért vigyázok, nehogy feltűnő legyek, de mondom, történnek effélék velem, bennem olykor.
Szóval jön magától és megnyugtat, és megy fel még a hangom is, úgy belelendülök ilyenkor.

Aztán egyszer meg én hallottam egy hangot... furcsát... bent, itt, nálam a szobában. Valahogy így hangzott : hari-hari--rí-rí...
hariri-hariri-rí... Meghökkentem, ki szól hozzám ilyen formában, mert hogy épp perlekedtem Istennel, hitetlenkedtem...

Mikor ez a hang volt, azt mondtam, de jó lenne tudni, milyen hang volt ez? És megjelent a sarokban, mert onnan jött a hang, az ördög, és ment keresztül a szobán, és a duplára dagadt és vörös szája csak úgy őrölt, rágott valamit . Alacsony volt, úgy 1m magas kb. Koszos, szürke lepel volt rajta, és kopasz volt, de hátul fehér haja volt. Elmentem egy pásztorhoz, és elmondtam neki, s ő azt mondta, hogy démon volt.

((( Megjegyzésem István Laczkónak: Az ördög igen csak utálja a nyelveken szólást, bármit megtesz, hogy ettől távol tartsa azokat, akik így imádkoznak, mert ebből az imából SEMMIT NEM ÉRT! Téged akar összekavarni.
A sátán és démonai is beszélnek egy "démonikus nyelvet", de annak SEMMI KÖZE A NYELVEKEN SZÓLÁSHOZ! A nyelveken szólás a Szent Szellem által történik a hívőkön keresztül.
Egy démonizált ember viszont "esetleg" beszélhet "démonikus módon", de az már komoly megszálltsági állapot. Szabadulásra van az ilyen embernek szüksége, mert az állapota egyre romló tendenciát mutat, míg a Szent Szellem által nyelveken szóló hívő élete kivirágzik. Senki ne féljen hát a nyelveken szólástól, csodálatos ajándék ez az Úrtól! )))

Forrás: https://www.facebook.com/Nyelveken.Szolas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése