2016. október 12., szerda

KENNETH COPELAND-Ne gondolkozz úgy, mint a világ!


Mert a mi hadviselésünk fegyverei nem testiek, hanem Isten által hatalmasak erősségek lerontására; Lerontván okoskodásokat és minden magaslatot, amely Isten ismerete ellen emeltetett, és foglyul ejtvén minden gondolatot, hogy engedelmeskedjék a Krisztusnak. - 2 (Korinthus 10:4-5.)

Ha úgy gondolkozol, mint a világ, akkor végül úgy fogsz cselekedni, mint a világ. A szabadjára engedett gondolatok szabadjára engedett cselekedeteket teremnek. Tehát irányítsd a gondolataidat azáltal, hogy az Igének veted alá azokat.
Isten Igéjével programozd be az elmédet. Az Ige szellem és élet. Amikor az elméd teljesen át van itatva Isten Igéjével, akkor elég erős leszel ahhoz, hogy hatalmat gyakorolj, és legyőzz minden istentelen gondolatot és rossz szokást.
Ne hagyd, hogy a sátán megtévesszen, és rávegyen arra, hogy feláldozd Isten dicsőségét az életedben a néhány pillanatig tartó bűnért és a saját vágyaid kielégítéséért cserébe. Zabolázd meg a gondolataidat! Elmélkedj az Igén az önző, testi gondolatok helyett! Tartsd a szemedet Jézuson, a hited Szerzőjén és Bevégzőjén!

Igei olvasmány: Zsoltárok 119:11-18

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése