2017. január 11., szerda

Joel Osteen- Mai napon új dolgokat fogok megtenni. :)

Mai napon új dolgokat fogok megtenni.

Ha a sebeidet nyalogatod, és magadat sajnálod, az sehová sem vezet. Hagynod kell, hogy az ajtó becsukódjon. Engedd el a csalódást. Engedd el a bukásokat. Nem tudod megváltoztatni a múltat, de meg tudod változtatnia jövőt. Menj tovább, és meg fogod látni az új dolgokat, amiket Isten készített el számodra. /Joel Osteen/



***********************************************




Mai napon emlékszem, mikor teljes volt éltemben a sötétség, és arra is, mikor Isten egy pillanat alatt mindezt fénnyé változtatta. Csodás lehetőségek, csodás emberek és helyzetek kerültek utamba.

Emlékezz! Emlékszel arra, amikor magányos voltál és Isten egy nagyszerű személyt küldött az életedbe? Emlékszel arra, amikor az orvos azt mondta lehetetlen, Isten természetfeletti módon mégis meggyógyított? Emlékszel arra, amikor teljes volt a sötétség, és úgy érezted, soha többé nem fogsz már egy boldog reggelre ébredni, aztán Isten mindent megváltoztatott, és csüggedés helyett öröméneket adott Szükségünk van ezekre az emlékezésekre. Hogy miért?
Mert segítenek Isten hűségére összpontosítani, és a helyes irányban tartják az elménket és a szívünket. Segítenek hálásnak lenni, ami megnyitja az áldások kapuját. 
Minden nap szakíts időt arra, hogy a jó dolgokon elmélkedj, amiket Istentől kaptál. /Joel Osteen/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése