2017. február 4., szombat

Chris Pásztor: Inspirálva, hogy mindig győzz!

Atyámfiai, én magamról nem gondolom, hogy már elértem volna: De egyet cselekszem, azokat, amelyek hátam mögött vannak, elfelejtvén, azoknak pedig, amelyek előttem vannak, nékik dőlvén, célegyenest igyekszem az Istennek a Krisztus Jézusban onnét felülről való elhívása jutalmára  (Filippi 3:13-14)


Gondoljunk egy osztály tanulóira, akik ugyanazon a tanfolyamon vesznek részt. Közülük némelyek nagyon keményen tanulnak, és ők nem buknak meg a vizsgán. Előzőleg talán megbuktak már néhány vizsgán. Vannak olyanok is, akik szintén keményen tanulnak, mert jelesre szeretnének vizsgázni.
Az ösztöndíjat akarják megnyerni.

A tanulók mind a két csoportja nagyon keményen tanul, de mégis különbözik a motivációjuk. Így van az életben is. Az, ha valaki keményen dolgozik, nem jelenti azt, hogy jó irányba is halad. Minden az indítéktól függ. Téged mindig a siker vágya inspiráljon, nem pedig a bukástól való félelem. Ne engedd, hogy kísértsenek a múltbeli hibáid, ellenkezőleg legyen egy nagyszerű jövő lehetősége jelentse a kihívást számodra.

Sokan nyafognak, háborognak, bánkódnak és azon gondolkodnak, hogy mit kezdhetnének a múltjukkal ahelyett, hogy reménységgel tekintenének a jövőre , és látnák a lehetőségeket, melyek nagyobb sikerre sarkallnák őket. A múltban megtapasztalt kihívások és hiányosságok ellenére motiváljon a győzelem öröme. Lásd az előtted álló fényes, dicsőséges jövőt. Ezzel a gondolkodásmóddal kezdd az új évet .
Pál azt mondta, “De egyet cselekszem, azokat, amelyek hátam mögött vannak, elfelejtvén, azoknak pedig, amelyek előttem vannak, nékik dőlvén, célegyenest igyekszem az Istennek a Krisztus Jézusban onnét felülről való elhívása jutalmára”
Ne gondolj a bukással. Ne gondolj a vereséggel. Lépj át az új évbe a Szent Szellem ereje által, csupán végtelen győzelmet és lehetőségeket láss! Tagadd meg a reménytelenséget. Győzelemre
születtél, és az Úr győzelmi ünnepbe visz téged. Felejtsd el a múltat, ragadd meg a jövődet és győzz!

Megvallás
Drága Uram, a Te erőddel ruháztál fel engem és.olyanná tetted lábaimat, mint a szarvasé, hogy magas helyeken járass engem.
Te vagy életem ereje és dicsősége! Benned élek, mozgok és létezem. Győztes vagyok ma és mindenkor a Te Szellemed által. Halleluja!

További tanulmányok:

Ésaiás 43:18-19;
Ne emlékezzetek a régiekről, és az előbbiekről ne gondolkodjatok! Ímé, újat cselekszem; most készül, avagy nem tudjátok még? Igen, a pusztában utat szerzek, és a kietlenben folyóvizeket.

Filippi 3:13-14;
Atyámfiai, én enmagamról nem gondolom, hogy már elértem volna:
De egyet cselekszem, azokat, a melyek hátam megett vannak, elfelejtvén, azoknak pedig, a melyek előttem vannak, nékik dőlvén, czélegyenest igyekszem az Istennek a Krisztus Jézusban onnét felülről való elhívása jutalmára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése