2017. március 19., vasárnap

GLORIA COPELAND: Élj természetfölötti módon!

,,És monda az Úr Mózesnek: Mit kiáltasz hozzám?... Te pedig emeld fel a te pálcádat és nyújtsd ki kezedet a tengerre és válaszd azt kétfelé, hogy Izrael fiai szárazon menjenek át a tenger közepén.,, -2 Mózes 14: 15-16.


Ha gyakorta vagy Isten társaságában, egy idő múlva olyan dolgokra kezdesz vágyakozni, amik a világ számára természetfölöttinek tűnnek. Betegekre akarod tenni a kezedet, hogy meggyógyuljanak.

Ki akarod űzni a démonokat. Problémahegyeket akarsz a tengerbe vetni. Mi több, meg is tudod tenni, ha akarod! Hogyan? Nem úgy, hogy hirtelen nekiugrasz, és természetfeletti dolgokat „próbálsz” tenni, hanem úgy, hogy engedelmeskedsz Istennek – egyszerre egy lépést téve. Vagyis megteszed azt, amihez már erőt kaptál Tőle. Így történt Mózessel is. Nem volt ereje arra, hogy kettéválassza a Vörös-tengert. De ahhoz volt ereje, hogy kinyújtsa a pálcáját fölötte. És amikor megtette az Úr parancsának engedelmeskedve, a Szent Szellem elvégezte a többit. Ugyanígy lesz veled is. Amikor megteszed a te részedet, a Szent Szellem megteszi az Övét, és természetfeletti dolgok történnek körülötted. Mi a te részed? Táplálkozz az Igével. Imádkozz Szellemben. Figyelj arra, amit Isten Szelleme mond neked.

Ahogy megteszed azt, amire indít, és Tőle veszel vezetést, olyan természetesen fogsz áradni a természetfölöttiben, mint a madár a levegőben. Nem küszködsz, nem erőlködsz, és nem próbálod „kettéválasztani a tengert”. Egyszerűen megbízol az Úrban, kinyújtod a pálcádat… és látod a csodákat kibontakozni.

Igei olvasmány: 2 Mózes 14

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése