2016. október 13., csütörtök

Áldott, szeretetteljes estét kívánok!


,,A szeretetben nincsen félelem, sőt a teljes szeretet kiűzi a félelmet, mert a félelem gyötrelemmel jár, aki pedig fél, nem lett teljessé a szeretetben. (1Ján. 4,18),,

,,Mi szeressük őt; mert ő előbb szeretett minket!,,(1Ján. 4,19)

Kívánom, hogy a szívedet Isten végtelen szeretet járja át és ez a szeretet űzzön ki belőled minden szorongást, félelmet, keserűséget, bánatot, gyászt, betegséget, mindenféle negatív gondolatot belőled és minden hiányt az életedből!


Legyen a gondolataid mindig az Igén, hisz az tiszta szeretet! Ez legyen neked a vetőmagod, hogy holnapra-holnaputánra új élet tudjon kicsírázni belőle! Türelemmel várd meg míg az elültetett magod kicsírázik! Van olyan ami egy hét-egy hónap alatt megérkezik hozzád,van viszont amit 21 év után kaptam meg.(Jákob is pl.)
Ne irigykedjünk más sikerén. Világi ember és milyen jó dolga van....nem is értem..hogy van ez!?

,,A szeretet hosszútűrő, kegyes; a szeretet nem irigykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel. (1Korinthus 13,4)

Engedd, hogy átjárjon az Úr szeretete! Engedd el az életedből el azt aminek mennie kell, hadd jöjjön helyette új és szebb! Nem baj, ha fáj! Fáj, persze, mert veled volt....értékes volt...tanított...de már egy magasabb szintre akar emelni az Úr.

Bocsáss meg mindenkinek, hogy ne legyen tartozásod senki felé sem! Azt áld a legjobban aki a legjobban bántott téged! Akkor biztos lehetsz benne, hogy a szívedben nem lesz harag, bánat!

Tudtad, hogy ítéletkor amikor az Úr a szívedet vizsgálja ez lesz az első amit megnéz? Sőt be se engedd magához, ha haragot talál! A Mennyek Országába haraggal?? SZENTEK közé??

Szeressük egymást! Szeresd ellenségedet!
"Nektek azonban, akik hallgattok engem, ezt mondom: szeressétek ellenségeiteket, tegyetek jót azokkal, akik gyűlölnek titeket..,,Lk 6,27-36.

,,Ha azt mondja valaki, hogy: Szeretem az Istent, és gyűlöli a maga atyjafiát, hazug az: mert aki nem szereti a maga atyjafiát, akit lát, hogyan szeretheti az Istent, akit nem lát? Az a parancsolatunk is van Őtőle, hogy aki szereti az Istent, szeresse a maga atyjafiát is.,,
(1Ján. 4,20-21)
,,Abból ismerjük meg, hogy szeretjük az Isten gyermekeit, hogyha az Istent szeretjük, és az ő parancsolatait megtartjuk.,, (1Ján. 5,2)

Ne szóval szeressünk, se nyelvvel, hanem cselekedettel és valósággal. (1 János 3,18)

Törvény-vagy kegyelem? Ó szövetség-Új szövetség?

Nézzük csak:

“Nem jöttem, hogy eltöröljem, hanem inkább, hogy betöltsem”. (Mt 5:17)

„Mert kegyelemből tartattatok meg, hit által; és ez nem tőletek van: Isten ajándéka ez; nem cselekedetekből, hogy senki ne kérkedjék" (Ef 2:8–9)

"Szentek legyetek, mert én szent vagyok." ...3.Móz.19,2-ben és 1.Pét.1,15-16-ban
,,Mert az az Isten szeretete, hogy megtartjuk az ő parancsolatait; az ő parancsolatai pedig nem nehezek.,, (1Ján. 5,3)
,,Mert mindaz, ami az Istentől született, legyőzi a világot; és az a győzedelem, amely legyőzte a világot, a mi hitünk.,,(1Ján. 5,4)

Halleluja! Legyőzte a világot! MÚLT időben!!

,,Új parancsolatot adok néktek, hogy egymást szeressétek; a mint én szerettelek titeket, úgy szeressétek ti is egymást.,,(János 13:3)

ÁLDOTT VAGY!! -ELVÉGEZTETETT!
Nem leszel, nem kell kérni, imádkozni már érte, CSAK MEGVALLANI!!

Hisz ha te az Úré vagy, Isten gyermeke vagy, megtartod az ő parancsolatait, a keskeny úton jársz ÁLDOTT VAGY! Mert áldást parancsol melléd az Úr!

,,Ha pedig szorgalmatosan hallgatsz az Úrnak, a te Istenednek szavára, és megtartod és teljesíted minden ő parancsolatát, a melyeket én parancsolok ma néked: akkor e földnek minden népénél feljebbvalóvá tesz téged az Úr, a te Istened;
És reád szállanak mind ez áldások, és megteljesednek rajtad, ha hallgatsz az Úrnak, a te Istenednek szavára.,, (Mózes V. könyve 28. rész.)

Ha betegség van, akkor is megvallani a 1Péter 2:24-et:

,,A ki a mi bűneinket maga vitte fel testében a fára, hogy a bűnöknek meghalván, az igazságnak éljünk: a kinek sebeivel gyógyultatok meg. ,,


MÚLT IDŐBEN VAN!!

Vedd el áldásodat!
Ámen! :)









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése