2016. október 14., péntek

Prófétai Áhítatok


APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:
Bátorodjatok, szeretteim! Csendesítsétek le az elméteket és az érzelmeiteket, hogy szellemileg éberek tudjatok lenni, és meg fogjátok találni a reménység magvát. Helyezkedjetek el a reménységben, mert az előttetek álló út olyan lesz, ami sok lehetőséget tartogat arra, hogy optimisták legyetek. Még amikor viharokat és sötétséget szenvedtek el, akkor is lesznek inspiráló időszakok. Tegyetek meg minden erőfeszítést annak érdekében, hogy közel maradjatok Hozzám, mondja az Úr.

2 Korinthus 4:17-18 Mert a mi pillanatnyi könnyű szenvedésünk minden mértéket meghaladó nagy, örök dicsőséget szerez nekünk, mivel nem a láthatókra nézünk, hanem a láthatatlanokra, mert a láthatók ideig valók, a láthatatlanok pedig örökkévalók.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:
Van egy egyre szélesedő a szakadék az igazak és az igazságtalanok között, ami már meg is változtatta az emberek közötti kapcsolatok dinamikáját. Ez a zavaró szétkapcsolódás az új időszakba is át fog nyúlni, mivel lesznek olyan emberek, akikkel korábban kapcsolatban álltál, de most úgy fog tűnni, mintha elhalványulnának, míg mások el is mennek. Néhány ezek közül a szétválasztódások közül nehézségekkel fog járni, és még keserűséget is okozhat. Fel kell emelkedned és az Én Szellemem isteni sodrásában kell járnod. Máskülönben azon fogsz igyekezni, hogy a változások által létrehozott ürességet az Én akaratomtól eltérő módon töltsd be, mondja az Úr.

Galata 5:16 Mondom pedig, Szellem szerint járjatok, és a testnek kívánságát véghez ne vigyétek.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése