2017. április 10., hétfő

Gloria Copeland- ISTEN ORVOSSÁGA!

A beszédek, amelyeket én szólok néktek, szellem és élet. 
– János 6:63

Láttunk már csodával határos orvosi áttöréseket napjainkban.

Hallottunk már „csodagyógyszerekről”, amelyek sokféle betegséget le tudnak győzni.

Azonban több mint húsz év alatt, hívőként, felfedeztem egy másik, sokkal hatékonyabb orvosságot: Isten Igéjét. Nincsen olyan csodagyógyszer, amely felérne ezzel. Isten orvossága válasz minden szükségre. Isten orvossága élet. Egészség. Isten ereje.

És ha a szívedbe fogadod, és ez alapján cselekszel, meggyógyulsz.

Az emberek néha megkérdezik: „Ha Isten orvossága mindig működik, akkor miért beteg még mindig olyan sok hívő?” Ennek két oka van. Az első: nem szánnak időt arra, hogy az Igét mélyen a szívükbe ültessék a gyógyulással kapcsolatban.

A második, hogy nem teszik meg azt, amit az Ige mond.

Gondolj erre így: ha egy orvos előír neked egy orvosságot, amit naponta be kell venned, és te úgy döntesz, hogy inkább a mellkasodhoz dörzsölöd, akkor az orvosság nem fog hatni.

Követned kell az utasításokat, és helyesen kell használnod a gyógyszert, ha jobban akarsz lenni, ugye? Ugyanígy, ha elolvasod Isten előírásait az egészségre vonatkozóan, és nem teszed meg azokat, akkor nem lesz hasznod belőlük.

A Példabeszédek 4:22 szerint Isten Igéi élet és egészség a számodra. Tehát ne várj addig az Ige használatával, amíg megbetegszel.

Kezdd el most. Kezdd el most a szívedbe rejteni Isten Igéjét bőségesen, és akkor nem fogsz könnyen megbetegedni. A benned lévő Ige folyamatosan működésben tartja Isten gyógyító erejét benned.

És ne aggódj. Nincsen korlátozva az a mennyiség, amelyet Isten orvosságából be-vehetsz. Nem tudod túladagolni. Minél többet veszel be belőle, annál erősebb leszel.

Kezdj el ma erősödni.

Igeolvasás: Példabeszédek 4:20-27

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése