2017. február 2., csütörtök

IMA

Mennyei Atyám !


A Názáreti Jézus Krisztus Szent és Hatalmas nevében , jövök eléd és meghajolok a Te nagyságod előtt, és köszönetet mondok neked , mert vigyáztál ránk és meg tartottál minket a Te szeretetedben , a kegyelmed által .

Drága Jézus ! Kérlek , hogy a mai napon is nyújtsd ki a Te gyógyító kezeidet minden betegre és gyógyítsd minden betegséget , Uram kérlek hogy mutasd meg a Te gyógyító erődet és a csodáidat a mai napon is , mert Te nem változol , Te tegnap , ma  és mindörökké ugyan az vagy , köszönöm Uram , hogy Te a mai napon is meg tartod az ígéreteidet mert Te nem ember vagy Te Isten vagy és amit megígérsz , mindazt megadod nekünk .Köszönöm Uram !

Köszönöm , hogy Te vagy az Út , az igazság , és az élet , és senki nem mehet az Atyánkhoz csak is Te általad!  Köszönöm , drága Jézus , hogy Te azt mondtad , hogy bármit kérhetünk az Atyánktól a Te nevedben , és meg adja azt nekünk a mi mennyei Atyánk .

Köszönöm drága Jézus , hogy ki hoztál minket a sötétség fogságából  és most már a világosságban járhatunk veled , mert Te vagy a világ világossága és aki veled jár az nem járhat a sötétségben.

Köszönöm drága Jézus , hogy Te vagy a mi Istenünk és szeretsz minket , köszönöm hogy bennem élsz és én benned élhetek , mert nincs náladnál nagyobb. Uram , mert Te vagy a világ mindenség Ura, Te vagy a mi főpapunk  és Te vagy a Jó Pásztor aki ha a száz bárányból elveszik egy, Te ott hagyod a kilencven kilencet és meg keresed azt az egy elveszettet és amikor meg találod a válladra veszed és vissza viszed a kilencven kilenchez mert úgy örülsz neki .

Köszönöm drága Jézusom hogy így szeretsz minket .

Drága Vigasztaló Szent Szellem , kérlek hogy jöjj a mai napon is és áradj szét rajtunk és kenj fel minket , a Te keneteddel és kérlek , hogy taníts , és vezess minket az igazság útján , kérlek drága Szent Lélek , hogy erősíts meg minket a mai napon is , hogy győztesen fussuk meg a pályánkat a mai napon is, hogy a Jézus nevében, betegekre tegyük a kezeinket és meg gyógyuljanak és a Jézus nevében démonokat űzzünk  és a Jézus nevében halottakat támasszunk, fel a Jézus nevében kígyókon és skorpiókon tapossunk és az ellenség minden erején és semmi meg nem árthat nékünk .

Drága Vigasztaló Szent Szellem , köszönöm , hogy az én testem a Szent Szellem temploma , mert Az Isten Szelleme lakik én bennem , és nagyobb az aki bennem van , mint aki a világban van  és nem félek mert az Isten velem kicsoda ellenem ember mit árthat nekem .

Mennyei Atyám , a Jézus nevében , kérlek , hogy tarts meg és őrizz meg minket a mai napon is a Te kegyelmedben és a szeretetedet áraszd ki ránk , Uram a Jézus nevében , kérlek , töltsd be a mai napon is minden szükségünket és a Te akaratod legyen meg a mai napon is mindenki életében .

Mennyei Atyám , a Jézus Krisztus Szent és Hatalmas nevében köszönöm, hogy meg hallgatsz és megadod minden kéréseinket , legyen áldott a Te neved , minden tisztelet és hála a tied legyen , minden imádás és dicsőség a tied legyen a Te Fiad a Jézus Krisztus Szent és Hatalmas nevében , amely név áldott , amely névben van a mi váltságunk és az örök életünk , most és mindörökké .

Halleluja !!!

Drága Jézus ! Köszönöm , hogy a mai napon is tart a kegyelem napja és Te meg tartasz minket és a Te kegyelmedet ki árasztod mi ránk .

Áldott legyen a mi Urunk és az Istenünk a Jézus Krisztus Atyja , a Jézus nevében , most és mindörökké .

Amen !!! Amen !!! Amen !!!

Balog Gusztáv megosztása-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése