2017. március 13., hétfő

GLORIA COPELAND: Légy türelmes!

,,Hogy ne legyetek restek, hanem követői azoknak, akik hit és békességes tűrés által öröklik az ígéreteket.,,– Zsidó 6: 12


Hitben jársz. Hiszed, hogy Isten betölti a szükségeidet. De mi a teendő, ha alig látsz eredményt, és azon a ponton vagy, hogy feladod?

Légy türelmes! Manapság nem sok szó esik a türelemről. Ha azonban kapni szeretnénk valamit Istentől, éppen olyan fontos, mint a hit. A türelemben változtatja sikerré a kudarcot. A türelem megalapozza és megtartja a hitet, amíg az eredmény meg nem nyilvánul. Miután elmélkedtél Isten ígéretein, és a szellemedbe ültetted őket, a türelem kitartásra biztat. A türelem erő. A türelemnek bátorsága van visszautasítani a sátán hazugságát, miszerint az Ige nem működik neked. A türelem tudja, hogy Isten Igéje soha nem vall kudarcot. A türelem nem hátrál meg félelemből, hanem hitben előremegy, amíg a válasz meg nem jön. Ha úgy látod, hogy lassan születik meg a hited eredménye, ne add fel! Továbbra is az Igét tedd az első helyre, légy türelmes, és megkapod, amit Isten ígért!

Igei olvasmány: Zsidó 10: 32-39

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése