2016. szeptember 22., csütörtök

AZ IGAZ EMBER HATÁROZOTT IMÁJA

Pál apostol a 2 Tesszalonika 3:1-2 -ben megkérte a szenteket, hogy imádkozzanak érte és másokért is, akik vele szolgáltak, hogy megszabadulhassanak a gonosz és meggondolatlan emberektől, akik a hit, s az evangélium hirdetése ellen voltak. Ő azt akarta, hogy Isten Igéje rendkívül növekedjen és győzedelmeskedjen a pogányok között.
Amikor olyan rendeletek, vagy törvények vannak előírva, melyek tiltják az evangélium hirdetését, tudatában kell lennünk, hogy ezek gonosz és érdektelen emberek cselekedetei, akik az ők önző haszonlesésükbe fektetik erejüket. 
Viszont Isten azt várja el tőled és tőlem, hogy megállítsuk őket ima által. És biztos lehetsz benne, hogy Isten odafigyel, mikor ilyen dolgokért imádkozunk.
Olyan hatalmas erő van a gyülekezetben, de csukott szájjal nem fedezhetjük fel az erőt és hatékonyságot, amivel rendelkezünk.
Mert ahhoz, hogy az erő hatékony legyen, imádkoznunk kell, és kijelentenünk azt amit LÁTNI SZERETNÉNK az országainkban; Istentől kapott hatalmunk van arra, hogy megváltoztassunk dolgokat az imáinkkal.
Minden, amire szüksége van az igaz embernek, csupán az, hogy elég lelkes legyen hogy határozottan és hatékonyan imádkozhasson a gonosz fondorlatai ellen, melyekkel frusztrálni próbálja Isten embereit.
Arra hívlak ma el , hogy légy te az az igaz nő, vagy férfi, aki igenis állást foglal imában, és nem fogja abba hagyni amíg Isten Igéje hatalmasan nem fog növekedni és hatni a világ minden nemzetére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése