2016. szeptember 8., csütörtök

Örömteli mindennapok- Mindenható árnyékában

A Mindenható Árnyékában aki a Felséges rejtekhelyén lakik a Mindenható árnyékában nyugszik az teljes biztonságban. (Zsoltárok 91,1)

Mit jelent pontosan a Mindenható árnyékában lakozni,nyugodni ?

Az árnyék magában foglalja az ,,árnyat,,egy olyan helyet ,ami megvéd a nap forróságától,vagy a világi hőségtől.Ugye mennyivel jobban érezzük magunkat ha a forró napsütésből egy fa árnyéka alá menekülünk?
Egy árnyéknak mindig vannak határai!
A határ egy köztes terület vagy vonal kétfajta minőség vagy állapot között.Az árnyék esetében a határ ott húzódik,ahol véget ér az árnyas rész és a napsütés elkezdődik.
Ha Isten szárnyainak árnyékában szándékozunk maradni,akkor annak jól látható határai között kell maradnunk .
Mennyei Atyánk azt szeretné,ha nem csak időnként látogatnánk meg ,vagy csak akkor futkossunk Hozzá,amikor túlterheltnek érezzük magunkat. Az Ő akarata ,hogy szárnyai árnyékában lakozzunk,ott maradjunk ,ott éljünk.Amikor ezt tesszük,stabilak és szilárdak maradunk,mert egyetlen ellenség sem állhat meg a Mindenható erejével szemben,igy a gonosz sem árthat nekünk .
Ha úgy döntünk,hogy Isten szárnyainak árnyékában maradunk,az élet kellemesebb lesz.Nem fogunk annyira ,,kiizadni,kitikkadni,,
Ahelyett,hogy a problémáinkon aggódnánk ,megpihenünk Istenben.
Te döntesz ,hogy hova állsz,az árnyékba Jézust választva ,,bizva Istenben,, vagy a napra ,aggódni ,izzadni a világ problémájában,tőled függ.
Menekülj a legjobb helyre ,Isten szárnyai alá!
Legyen örömteli napod:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése