2016. szeptember 13., kedd

Igei megvallások-GYAKOROLD A HITEDET!!

Megosztok veletek egy megfigyelésemet!
Mivel mindent blogon keresztül osztok meg (Amikor az Úr ezzel az ötlettel előállt, nem értettem  még mi mindenre lesz ez jó, csak azt hittem, hogy archívumnak, tartalom rendezőnek lesz jó..)
De a blog sokkal több ennél..látom a megnyitások- megtekintések -elolvasások számát is. Melyik tanító melyik tanítását az amit többen, illetve melyik az amit kevésbé olvastok.
Így tudom mire fókuszáljak.. ..mi az ami foglalkoztat titeket, milyen jellegű tanítás az amire szükségetek van inkább!
Nagyon örültem tegnap amikor írtam a magányosságról, akik társat várnak.és nagyon sokan olvastátok, ledöbbentem milyen sokan olvastátok!
Múltkor meg amikor a gyógyulásról írtam, illetve Igeképet osztottam meg szintén nagyon, de nagyon nagy volt a like-szám! Először örültem neki, áldottam az Urat! Aztán megszólt bennem egy másik érzés is...ennyi embernek van baja...keresztény, hisz, olvassa a Bibliát, olvassa itt a tanításokat, ismeri az Úr Igéjét és mégis...szegény, nincs munkája...magányos nincs társa, betegség uralkodik a testében stb....Mindennap kapok-kapunk üzeneteket, ima kéréseket, problémákat osztanak meg velem..
Rögtön imádkoztam ezért. Két dolog jött fel bennem:
1.NINCS imakamrájuk, NEM töltenek velem minőségi időt, (nem biblia olvasásra gondol most, hanem amikor beszélgetsz vele, imádkozol hozzá, de nem pattansz fel és ott hagyod Őt, hanem megvárod a válaszát!!!-Párbeszéd ima-meg tudod kérdezni, mi az amit szán most neked...
Ezért nem hallják a hangomat...már pedig a báránynak hallania kell a Pásztor hangját..a napodat Ő az akinek irányítania kell..a napodból pedig a jövőd lesz!
2 NEM kérnek, ezért nem kapnak....a mindennapi kenyéren kívül, kérjétek, hogy szélesítse a határaitokat! Kérdezd meg, mi az amit szeretne neked adni, mi az amit te szeretnél, szinkronban van az Ő akaratával-,, legyen meg a te akaratod,,-

,,Jábec segítségül hívta Izráel Istenét, és ezt mondta: Bárcsak nagyon megáldanál engem, és kiszélesítenéd határomat, velem lennél, és megoltalmaznál a bajtól, hogy ne érjen fájdalom! És megadta neki Isten, amit kért." 1 Krónika 4:10

3..NEM gyakorolják a hitüket (Sokat hallom mindennap amikor teszem fel a tanításokat, sokat mondja ezt az Úr) Ha már van egy célod, azt ragadd meg és hálaadással vidd az Úr elé!
Megerősítéssel, a hited használatával harcold ki, addig mond amíg meg nem érkezik :)
Mi a hit? Reménylett dolgok valósága...hinni a reményeinkben, hogy szellemi világban létezik és addig imádkozunk-megerősítéseket mondunk amíg meg nem érkezik a fizikai világba!

A mi Istenünk helyreállító Isten, Ő megváltó! Megvált téged abból a helyzetből, amiben most vagy bármi is legyen az és nem az Ő akarat szerinti...
Ő az aki megváltotta népét és kihozta Egyiptomból és megnyitotta a Vörös tengert!
A Te életedben is abból  (a szituból, amiből megszeretnél szabadulni ) kihoz az Egyiptom földjéről-helyzetedből-és megnyitja NEKED is  a tengert!! Átvisz a túlpartra!
DE nem csak várni kell, hanem tenni is érte! Nem azt kell mondogatni-megvallani amiben vagy, mert attól semmi sem fog változni...hanem azt mondani amit szeretnél, hogy LEGYEN!!
Beszéld a HIT szavát! MEGERŐSÍTÉSEK!! MINDENNAP!! NE menjen le a nap addig amíg el nem mondod!! Ha beteg vagy a gyógyszert is beveszed reggel-délben-este!
Ezt is vedd be! ÍRJ ki az adott életedre Igéket, ami azt támasztja alá amit szeretnél és naponta háromszor mond el, jó hangosan hirdesd ki!
Van már Ima-megerősítések füzeted?? Ha nincs LEGYEN!! Dátummal írd meg az Igéket!
Egyes szám első személyében és jelen időben..már megvan!
MERT MÁR MEGVAN! ELVÉGEZTETETT! MÁR A TIÉD...csak neked elő kell szólítani a létező fizikai világba! Ámen!

----------------------------------------

A hit cselekedet nélkül halott!
Mai megvallás: Hirdesd ki jó hangosan sokszor, még annál is többször..:), míg beléd vésődik, az ellenség is hallani fogja és rögtön eszedbe jut és válaszolsz neki ahányszor csak kárhoztatni akar!! Ámen! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése