2016. szeptember 17., szombat

Prófétai Áhítatok





APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:
Járj Velem úgy, ahogy egy kedves, bizalmas barátoddal járnál. A szellemi tapasztalat útján foglak vezetni téged, aminek az lesz a következménye, hogy nagyobb értelem, hit és érettség lesz benned. A te felelősségedre van bízva ez az együtt járás. Te választhatod meg a saját utadat. Úgy is dönthetsz, hogy nem jársz Velem, de akkor elszalasztanál egy életbevágó lehetőséget arra, hogy megismerhess Engem, mondja az Úr. Zsoltárok 16:11 Sőt, megmutatod az életre vezető utat, és jelenlétedbe vezetsz, ahol tökéletes öröm vár: a jobb oldaladon örökös öröm!
APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:
Én népem, sokan ingadoztok a hitetek pozíciójában. Szilárdítsátok meg magatokat a megingathatatlan hitben, hogy túllépjétek a testeteknek, a testi természeteteknek a határait. Az igazságosság által és az Én erőm által győzitek le a sötétség cselekedeteit. A világosságban kell járnotok, hogy megszabaduljatok és szabadok maradjatok, mondja az Úr. 1 János 5:4 Mert minden, ami Istentől született, legyőzi a világot, és az a győzelem, amely legyőzte a világot, a mi hitünk.
APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:
Az önsajnálat az ellenséged. Kelj fel erről a gyengeség és erőtlenség helyéről és engedd, hogy az Én erősségem tartson téged. Előbb a gondolkodásodat kell megváltoztatnod, hogy a tested is reagálni tudjon az egészségre és az épségre, mondja az Úr. Nem vagy áldozat. Vezessen téged a győzelem, ahogy minden egyes napnak nekikezdesz! Nehémiás 8:10b "ne búsuljatok, mert az Úr öröme a ti erősségetek."
APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:
Előrehaladtál valamennyit, noha lassú menetnek tűnt. Azt akarom, hogy tisztában légy a győzelmeid jelentőségével, akár kicsik, akár nagyok azok, és bizakodj! Bátorodj fel! Az apró lépések is végig tudnak vinni a célig, ha szorgalmasan megmaradsz az útvonalon. Legyél erős és ne légy hajlandó feladni, mondja az Úr. 1 Korinthus 15:57 De hála az Istennek, aki a győzelmet adja nékünk a mi Urunk Jézus Krisztus által.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése