2016. szeptember 20., kedd

Prófétai Áhítatok



APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:
Állj ki a gonosszal szemben. Lesznek lehetőségek a megalkuvásra, hogy feladd az állásfoglalásodat cserébe azért, hogy a világ ne utasítson el. De neked tudatos döntést kell hoznod, hogy megtartod az igazságos pozíciót, bármibe is kerül. Az odaszánásod és elkötelezettséged szellemi jutalma messze felülmúlja majd a megalkuvás világi hasznát, mondja az Úr. 1 Korinthus 16:13 Vigyázzatok, álljotok meg erősen a hitben, legyetek bátrak, legyetek erősek.
APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:
Tartsd az ellenőrzésed alatt a gondolataidat és az érzelmeidet, nehogy megnyisd az ajtót az ellenség támadásai előtt. Mindenképpen legyél teljes egységben Velem és legyél az Én oltalmam alatt, mondja az Úr. Figyelj oda azokra a dolgokra, amiket mondani és tenni szoktál, amelyek lehetetlenné teszik, hogy igaz ember legyél és megakadályozzák, hogy Szellemben tudj járni. Galata 5:16 Mondom pedig, Szellem szerint járjatok, és a testnek kívánságát véghez ne vigyétek.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:
A szellememben azt a kifejezést hallottam, hogy "állhatatosság". Majd ezt mondta az Úr: "Maradj az útvonalon. Ne térj el a királyságomban kapott célodtól. A figyelemelterelések jönni fognak és ezek azt fogják eredményezni, hogy megszakadjon a koncentrálásod és kisodródj, neked viszont stabilnak és mozdíthatatlannak kell maradnod. Tudatosan dönts amellett, hogy lojális és hűséges leszel Hozzám." Róma 2:5-8 De te a te keménységed és meg nem tért szíved szerint gyűjtesz magadnak haragot a haragnak és az Isten igaz ítélete kijelentésének napjára. Aki megfizet mindenkinek a maga cselekedetei szerint: Azoknak, akik a jó cselekedetben való állhatatossággal dicsőséget, tisztességet és halhatatlanságot keresnek, örök élettel; Azoknak pedig, akik versengők és akik nem engednek az igazságnak, hanem engednek a hamisságnak, búsulással és haraggal.

A TROMBITA, BILL BURNS:
Szellemileg értsétek meg az időket, amelyekben éltek! Értsétek meg, amit Én cselekszem! Értsétek meg, amit az ellenség tesz ellenetek! És értsétek meg, hogy úgy alkottalak meg benneteket, hogy diadalt arassatok az ellenség minden munkái felett. Úgy alkottalak meg benneteket, hogy megnyerjétek a versenyt, amelyen részt vesztek. Úgy alkottalak meg benneteket, hogy hitetek lehessen Bennem. Járjatok Velem és ezáltal vegyétek át mindazokat az áldásokat, amelyekről a ti érdeketekben beszéltem. Keljetek hát fel most! Keljetek fel és ébredjetek fel, hogy megláthassátok és megérthessétek, hogy mi folyik körülöttetek. Figyeljetek oda ezekre a dolgokra, hogy valóban Szellemben tudjatok járni és győztesen tudjátok megfutni ez a versenypályát.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:
Tedd biztossá a tanúskodásodat és a bizonyságtételedet. Nem hiteles a bizonyságtételed, hogyha az Én igémet mondogatod és közben nem az Én jellememet és természetemet hordozod magadon. Az evangélium üzenetéről szóló tanúskodásod akkor lesz erőteljesebb, ha nem csak mondod, hanem be is mutatod. Ne csak hallgatója legyél az igének, hanem a megcselekvője is, mondja az Úr. 1 János 1:5-6 És ez az az üzenet, amelyet tőle hallottunk és hirdetünk néktek, hogy az Isten világosság és nincs Őbenne semmi sötétség. Ha azt mondjuk, hogy közösségünk van vele és a sötétségben járunk, hazudunk, és nem az igazságot cselekesszük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése