2016. szeptember 20., kedd

Igei megvallások


Kijelentem, hogy a testem a Szent Szellem temploma, igaz vagyok, megvádolhatatlan, sérthetetlen és olyan békében élek, mely minden értelmet felülmúl. Isten Szelleme kellemessé tette az életemet. Egy kellemes talaj vagyok! Áldott és erős vagyok Krisztusban, mindenem megvan ami szükséges az életben, és a szelídség. Ige és Szellem által születtem, ezért immunis vagyok mindenre ami sért, vagy elvakít, mert Istentől származom.
Legyőztem a sátánt, és sötét seregeit, mert hatalmasabb Az, Aki Bennem Van! Isteni természetem van, és több mint győztes vagyok, társ vagyok az Isten - szerűségben, és Krisztuson keresztül minden nap győztes életet élek.
Isten Szellemének ereje által megragadom az örökségemet Krisztusban! Nincs hiba , sem hiányosság utamon! Mindent birtokolok, hisz Krisztus örököstársa vagyok! Hallelúja!
.
Kijelentem, hogy a sátánnak nincs hatalma a testem felett! Élő szentély vagyok, a Mester használatára kiválasztva. Isten munkálkodásának központja vagyok, ezért megtagadom, hogy a világ kezdeményezéseinek alanya legyek.
Krisztusban feltámadtam, és ragyogó, új életet élek! Királyok jöhetnének látni a fényem, mert az igaz fény mely minden embert megvilágosít, itt ég a szívemben, Új teremtés vagyok, az isteniség mint szentély él fizikai testemben! Istenség árad minden sejtemből és minden csontomból! Áldások csatornája vagyok a világ minden nemzete számára, mert beleszülettem a Királyságba épp megfelelő időben. Mikor beszélek, angyalok járnak előttem, hogy biztosítsák utamat. Istenhez tartozom és Ő bennem lakozik, ezért soha nem lehetek e világ áldozata! Dicsőség Istennek!

--------------------

Az Ő Nevében Uralkodunk És Irányítunk                                       

2016 Szeptember 20, Kedd
Chris pásztor
És hozzájuk menvén Jézus, szóla nékik, mondván:
Nékem adatott minden hatalom mennyen és földön.
Elmenvén azért, tegyetek tanítványokká minden
népeket, megkeresztelvén őket az Atyának, a Fiúnak és
a Szent Szellemnek nevében (Máté 28:18-19).

A nyitóigénkben Jézus azt mondja, hogy: “Nékem adatott minden hatalom mennyen és földön.” A hatalom szó helyén a görög eredetiben az “exousia” szó szerepel, ami tekintélyt jelent.
Jézusnak nem csupán valamennyi hatalom adatott, hanem minden hatalom mennyen és földön. A Biblia arról beszél a Kolossé 2:15-ben, hogy: “Lefegyverezvén a fejedelemségeket és a hatalmasságokat, őket bátran mutogatta, diadalt vévén rajtok abban.” Amikor Jézus meghalt, nem azonnal emeltetett fel a Mennybe. Bűnné lett értünk (2 Korintus 5:21), és ezért a pokolba kellett mennie, az így képviselve minden embert. Amikor a pokolba került, egy valóságos küzdelem történt Jézus és a sötétség erői között. A Biblia beszél arról, hogy: “Lerázta magáról a fejedelemségeket és a hatalmasságokat, és merészen mutogatta őket, mint leigázottakat” (Kolossé 2:15 angol WNT).
A pokolban Jézus leigázta a sátán birodalmát, és diadalommal jött ki a sírból. Majd azt mondta a tanítványainak: “Legyetek üdvözölve!” (Máté 28:9).
Ez a győzelmi kiáltás volt, mivel legyőzte a sátánt miértünk, és hatalmat adott nekünk az ellenség erői felett. Nem számít tehát, hogy a démonoknak milyen magas hierarchiaszintjük van, mi felülmúljuk őket, a lábaink alatt vannak.
Ne csodálkozz tehát Jézus következő szavain:
“Ímé adok néktek hatalmat, hogy a kígyókon és skorpiókon tapodjatok, és az ellenségnek minden erején; és semmi nem árthat néktek” (Lukács 10:19). Amint terjesztjük Krisztus üzenetét és elvisszük az evangéliumot a nemzetekhez, akkor tudatában kell
lennünk, hogy milyen hatalmunk és tekintélyünk van Jézus Krisztusban. Az ő nagykövetei vagyunk, uralkodnunk kell az Ő nevében, tanítvánnyá kell tennünk a nemzeteket, és be kell töltenünk a földet az Ő jelenlétével. Hallelúja.
Megvallás:
Istentől születtem, ezért legyőztem a világot. A hitem eredményeket produkál. Győzelemben járok , hatalmam van a sátán és az élet körülményei felett, mert a Nagyobb bennem él.
Hallelúja.
További Tanulmányok:
1 Korintus 15:57;
De hála az Istennek, a ki a diadalmat adja nékünk a mi Urunk Jézus Krisztus által.
Lukács 10:19;
Ímé adok néktek hatalmat, hogy a kígyókon és skorpiókon tapodjatok, és az ellenségnek minden erején; és semmi nem árthat néktek.
1 éves biblia olvasási terv: Galata 4:21-5:1-15; Ézsaiás 3-5,
2 éves biblia olvasási terv: 1 Timóteus 5:1-10; Jerémiás 38;

Forrás:A Valóság Rapszódiája - Chris Oyakhilome pásztor



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése