2016. május 15., vasárnap

JÉZUS és csak JÉZUS neve által hajol meg minden térd

JÉZUS AZ AJTÓ és megígérte nekünk a Szent Szellemet! 

Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanem-ha én általam.
(Ján. 14.6)  


Mai napon Pünkösdkor aktuális úgy érzem a legjobban bizonyos dolgokat tisztázni!
 
Jobb nektek, ha én elmegyek; mert ha nem megyek el, a Pártfogó (Vigasztaló) nem jön el hozzátok, ha pedig elmegyek, elküldöm őt hozzátok (Jn 16,7).

A Szentlélek abban az órában megtanít majd titeket arra, amit mondanotok kell (Lk 12,12).

Amikor azonban eljön ő, az igazság Lelke, elvezet titeket a teljes igazságra; mert nem önmagától szól, hanem azokat mondja, amiket hall, és az eljövendő dolgokat is kijelenti nektek (Jn 16,13).

Ugyanígy segít a Lélek is a mi erőtlenségünkön. ...maga a Lélek esedezik értünk kimondhatatlan fohászkodásokkal (Róm 8,26).
 
Ez az oldal keresztény oldal, és csakis azt fogadjuk el, ami a Bibliában le van írva! Annak alapján kérünk megosztásokat!
Kérjük kerülni a bálványokat, szentképeket, Szűz Máriát ábrázoló képeket, rózsafüzért, illetve angyali üzeneteket, és mindent ehhez hasonló, ami nem Igei!
Köszönjük a megértést!
A második parancsolatról:
„Ne csinálj magadnak faragott képet, és semmi hasonlót azokhoz, a melyek fenn az égben, vagy a melyek alant a földön, vagy a melyek a vizekben a föld alatt ...
Ne csináljatok magatoknak bálványokat, se faragott képet, se oszlopot ne emeljetek magatoknak, se kőszobrokat ne állítsatok fel a ti földeteken, hogy meghajoljatok előtte, mert én vagyok az Úr, a ti Istenetek. III.Mózes 26/1

Az a baj, a Mária szobrokkal, hogy bálvány. Máriához imádkozás, könyörgés, közbenjárás stb. sem nem igei, sem nem helyes! Tévútra vezet, mert a MI MEGVÁLTÓNK és közbenjárónk egyedül Jézus Krisztus! Ö általa mehetünk az Atyához! 
Tehát, ha valaki Márián keresztül imádkozik, nem teljesül az és nem utolsósorban a megtévesztő általi az egész Mária kultusz, hisz így az imánk nem megy fel a mennybe és jót derül az ellenség! Imádkoztam ez ügyben, mert az én dédnagyanyám is hit benne, morzsolta a kis székén a rózsafüzért és én ebben nőttem fel. Válaszolt az Úr, nem is akárhogyan: amiből az is kiderül, hogy nagyon nem mindegy! Hanggal, gyönyörű tiszta földi hanghoz nem hasonlítható hangon szólalt meg bennem, hogy ,,'Én vagyok az út, az igazság és az élet' (Ján. 14.6)  
TEHÁT: Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam
Erre testvérem nincsen mit mondani, csak hogy ÁMEN és Ámen! 
Az angyalozásra szintén ez érvényes, na meg a szentekre! Nekünk mondta ezt, nem az egyházi papok szentelnek szenteket! 
”Szentek legyetek, mert én az Úr, a ti Istenetek szent vagyok!” Ez a 3.Móz. 19,2-ben és 1.Pét. 1,15-16-ban ami Istentől elvárt ránk nézve! 
Nekünk adott hatalmat : „Mindazoknak azonban, akik befogadták, hatalmat adott, hogy Isten gyermekei legyenek.” (Jn 1, 12)
Az Ö nevére engedelmeskedik mindenki:  Jézus nevére minden térd meghajol. Efézus 1/22
Higgyétek el testvéreim ez pont olyan hitetés, mint az Événél volt! Nincs ebben semmi, csak tisztelet..aztán ebből hozzá imádkozás lett Jézus helyet!!! Mi a rózsafüzér imája? közbenjárást kérnek Máriától Jézushoz ill az Atyához? MINEK??? Miért nem egyenesen szólunk a Szent Szellemhez, akit ezért kaptunk!!! Ö a mi Pártfogónk, Ö ami Közbenjárónk, Vigasztalónk és még sorolhatnám..
Jobb nektek, ha én elmegyek; mert ha nem megyek el, a Pártfogó (Vigasztaló) nem jön el hozzátok, ha pedig elmegyek, elküldöm őt hozzátok (Jn 16,7).

A Szentlélek abban az órában megtanít majd titeket arra, amit mondanotok kell (Lk 12,12).

Amikor azonban eljön ő, az igazság Lelke, elvezet titeket a teljes igazságra; mert nem önmagától szól, hanem azokat mondja, amiket hall, és az eljövendő dolgokat is kijelenti nektek (Jn 16,13).

Ugyanígy segít a Sz. Szellem a mi erőtlenségünkön. ...maga a Sz. Szellem esedezik értünk kimondhatatlan fohászkodásokkal (Róm 8,26). 
Azért mert egyszer ezt tanultuk vagy még mos is ezt tanuljuk, nem biztos, hogy helyes!
Nem szégyen, ha mások félrevezettek, megvan írva, hogy még az igazakat is elhitetik!

Szeretteim, ne higgyetek minden léleknek, hanem vizsgáljátok meg a lelkeket, hogy azok az Istentől valók-e, mert sok hamis próféta jött el a világba. 1János 4,1

Sátán elhiteti az egész világot (Jel 20:8)
Lágy alázatos, kérd saját magad az Igazságot, kérd saját magad, hogy jelentse ki neked a Szent Szellem, mi ebben az Igazság, ha e sorokat és Igéket nem tudod elfogadni!!
DE erre figyelj: Legyetek alázatosak, mert az Isten a gőgösöknek ellenáll, az alázatosaknak pedig kegyelmet ad. (1Pt 5,5)

Jézus Krisztus mondja: Vegyétek magatokra az én igámat, és tanuljátok meg tőlem, hogy szelíd vagyok, és alázatos szívű, és megnyugvást találtok lelketeknek. 
(Máté 11,29)
Áldjon meg az Úr tisztánlátással, bölcsességgel!  Maradj az IGÉN a tiszta IGÉN, mert az maga Jézus! Az IGE pedig kétélű kard!!! HASZNÁLD!!

Testvéri szeretettel: Mónika
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése