2016. június 23., csütörtök

Andrew Wommack-“Már most!”

És az ő teljességéből vettünk mindnyájan kegyelmet is kegyelemért. (János 1:16)



A keresztény élet nem olyan, mint egy életbiztosítás, amikor is a pénzünket csak a halálunkkor kapjuk meg, azaz mennybe való bejutásunkkor. Minden hívő már most megkapta Isten kegyelmét és teljességét. Minden, ami Ő, már most birtokoljuk újjászületett szellemünkben. Teljesek lettünk Őbenne. (Kolosszé 2:9-10.)
Amikor elfogadjuk Jézust Urunknak, akkor azonnal megváltozunk a szellemünkben (2 Korinthuss 5:17), de sokan nem vagyunk tudatában annak a változásnak, ami a bensőnkben történt. Így azután folytatjuk a fizikai érzékeink és természetes értelmünk diktálta életet, és tudatlanok maradunk új, újjászületett énünkről, aki Isten teljességét kapta.
Nem érezheted, nem tapinthatod meg a szellemed, mert az szellem. Szellemed örökkévaló, láthatatlan részed. Azonban, amikor úgy döntesz, hogy elhiszed, amit Isten Igéje rólad mond, akkor kezded megismerni, hogy Krisztus Jézusban minden a tiéd, amire valaha is szükséged lehet. Az Ő Igéje szellem és élet (János 6:63), és ahogy az Ő Igéjében bővölködsz, egyre inkább kezdesz a szellemedből élni.
Szellemedben már most olyan vagy, amilyen az örökkévalóságban mindig is leszel. (1 János 4:17.) Dicsőség az Úrnak! Amilyen mértékben megújítod az elmédet ennek az igazságnak a fényében és hiszel ebben, olyan mértékben fogod Isten teljességét tapasztalni az életedben.
A Példabeszédek 23:7 szerint, amit a szívedben gondolsz, vagy hiszel az vagy.
Imádkozd az Efézus 1:15-23 imáját és hagyd, hogy a Szent Szellem kijelentse a benned élő Krisztust, a dicsőség reménységét (Kolosszé 1:27.)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése