2016. június 4., szombat

Andrew Wommack: Erő, amely vonz

És amikor megtalálták, így szóltak hozzá: “Mindenki téged keres.” (Márk 1:37)


jesus


Jézus szolgálata még csak néhány hónapja kezdődött el, mégis emberek tömegei keresték.
Megdöbbentő, ha belegondolsz abba, hogy Jézus a népszerűség keltésének egyetlen konvencionális módszerét sem alkalmazta. Már az első szolgálatánál elutasította a népszerűsítést Jeruzsálemben (János 2:24, 25). Nem volt természetes magyarázat Jézus sikerére.
Isten volt az, aki Jézust támogatta, és Ő természetfeletti eszközöket használt erre a célra.
Ez nem a Medison sugárút ravasz technikája volt, hogy becsábítsa a tömegeket; Isten hatalmas erejének megnyilvánulása volt. Csak egy nappal ezelőtt Jézus démont űzött ki egy emberből a kapernaumi zsinagógában. (Márk 1:21-28.)
Ennek eredményeként az egész város Péter házához gyűlt, ahol azután Jézus mindenkit meggyógyított. (Lukács 4:40.)
Isten erejének Jézus általi bemutatása volt az a szikra, amit a Szent Szellem arra használt, hogy tüzet gyújtson ezeknek az embereknek a szívében. Jézus azért rendelkezett ezzel az erővel, mert bensőséges kapcsolatban volt az Atyával. Folyamatos közösségben volt Vele. Amikor nem az emberek felé szolgált, akkor imádkozott az Atyával.
Amikor keresed a módját annak, hogy másokat is megérints azzal az új élettel, amit Krisztusban találtál, értsd meg, hogy Isten elhozza ezeket az embereket hozzád, ha megengeded a Számára, hogy természetfeletti módon munkálkodjon rajtad keresztül. Határozd el ma magadban, hogy megnyitod az értelmed és szíved a Szent Szellem ereje számára, és engeded Istennek, hogy jelekkel, csodákkal igazolja az Ő Igéjét rajtad keresztül. Könnyű az embereket Jézushoz vezetni, ha meggyógyulnak, megszabadulnak és megkapják azt a bölcsességet, amire szükségük van az Ő nevében!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése