2016. május 14., szombat

Kenneth & Gloria Copeland-A bővölködés prioritásai

Senki sem szolgálhat két úrnak. Mert vagy az egyiket gyűlöli és a másikat szereti, vagy az egyikhez ragaszkodik és a másikat megveti. Nem szolgálhattok Istennek és a Mammonnak. – Máté 6:24

 

Isten nincs az ellen, hogy rendelkezzél pénzzel. Azt nem akarja, hogy a pénz rendelkezzen veled. Nem akarja, hogy a pénz elsőbbséggel rendelkezzen az életedben, és abban bízzál Őhelyette.


Miért? Mert tudja, hogy a pénz gyenge isten. Korlátozott az ereje. Annyit ér, amennyit, és nem többet.

Ha gyógyíthatatlan betegségből szeretnél meggyógyulni, a pénz egyáltalán nem segít. Ha a családod szétesik, a pénz nem hozza rendbe. De ha Istent keresed először, az Ő gazdagsága az életed minden területére kihat.

Isten olyan nagylelkű, hogy arra vágyik, hogy neked a legjobb jusson itt a földön – amiként te is a legjobbat kívánod a gyermekeidnek. Azt akarja, hogy minden szükséged be legyen töltve az Ő gazdagsága szerint dicsőségesen a Krisztus Jézusban. Csatlakozz rá erre a tervre azáltal, hogy rendbe teszed a prioritásaidat. Keresd először Őt és az Ő igazságát.

Legyen elsődleges fontosságú az, hogy Istennek tetszésére legyél. Vesd Őrá a tekintetedet minden más fölött, és mindezek a dolgok megadatnak neked.

Igei olvasmány: Márk 10:17-27

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése