2016. május 5., csütörtök

Joyce Meyer - Új szint,új dolgok

Lesz olyan az életünkben,hogy el kell engednünk régi dolgokat,mert Isten más helyre akar vinni ,más feladatot akar adni ,le akarja zárni életed ezen időszakát.




Amikor ugy érzed,hogy valami nyomasztó ,unalmas lett számodra,nem tudod olyan lelkesedéssel végezni azt ,ahogy addig ,állj meg és kérdezd meg Istent ,kell e tovább folytatnod,vagy uj szintre akar vinni ....lehet ez lesz a válasza „Figyelj, új dolgot cselekszek az életedben.”
Nem mehetsz mások után! Isten egy egészséges önbizalmat akar kifejleszteni benned.
Nem szabad azt gondolnod, hogy ahhoz ,hogy értékes és elfogadott legyél, olyannak kell lenned mint mások. Isten nem akarja, hogy valaki másnak a „klónozott” változata legyél. Azt akarta, hogy biztos legyél abban, hogy ki vagy Krisztusban és légy kész arra ,hogy kilépj és valami mást tegyél. Elválaszt attól amiben jártas voltál és amiben biztonságban érezted magam, hogy megtanítsa, hogy az értéked és identitásod Benne van.

A múlt dolgaitól való elszakadás az egyik ár amit fizetnünk kell az előre haladásért. Nem valósulhat meg Isten új munkája életünkben és életünkön keresztül, régi módszerek használatával. Egyszerre nem lehet a régi dolgokhoz is ragaszkodni és ugyanakkor rákapcsolódni az új dolgokra is. Ez nem fog működni. Ésaiás 43:18 mondja, „Ne emlékezzetek a régiekről és az előbbiekről ne gondolkodjatok.” El kell engednünk a régit, hogy helyet készítsünk az új számára. Isten új dolgokat tartogat mindannyiónk számára. Ezért hajlandóknak és készeknek kell lennünk arra, hogy elengedjük régi szokásainkat, kapcsolatainkat, hozzáállásunkat, a régi gondolkozásmódunkat és minden mást amit csak az Úr kér, hogy fogadhassuk a következő új dolgot amit adni akar.
Joyce Meyer

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése