2016. május 3., kedd

Kenneth E.Hagin-Betölti szükségeinket

Betölti szükségeinket

Ha hajlandók és engedelmesek lesztek, e föld javaival éltek.—ÉSAIÁS 1,19. 



Istennek az az akarata, hogy ha hajlandó és engedelmes vagy, akkor neked mindenből a legjobb legyen. (Ha engedetlenségben jársz, akkor természetesen nem élvezheted Isten javait.)

Isten nem zsugori, nem szűkmarkú. Nem azért helyezte mindezeket a javakat e világba, hogy az ördög és az ő bandája élvezzék. Sokan úgy gondolják, ha keresztény vagy, sohasem lehet semmid. Azt hiszik, hogy szegényen és nélkülözve kell végigmennünk az életen. Jézus azonban azt mondta: „Ha azért ti gonosz [természetes ember] létetekre tudtok a ti fiaitoknak jó ajándékokat adni, mennyivel inkább ád a ti mennyei Atyátok jókat azoknak, akik kérnek tőle?!” (Mát. 7,11) Annyira akar nekünk Isten jó ajándékokat adni! Azt akarja, hogy nekünk mindenből a legjobb legyen! Azt akarja, hogy gyarapodjunk és bőségben éljünk, és az élet javaival éljünk! Nekünk azonban együtt kell működnünk vele.

Megvallás: Amikor pénzügyekkel kapcsolatban imádkozom, Isten Igéje, az Ő akarata szerint imádkozom. Biztos vagyok tehát abban, hogy Isten meghallgat engem. Ezt mondja az Ő Igéje. Ha pedig tudom, hogy Isten meghallgat, akármit kérek, tudom, hogy megvan, amit az Ő Igéje szerint kértem. És hálát adok Istennek ezért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése