2016. július 22., péntek

KENNETH COPELAND-Ideje komolyan venni az Igét!

Isten! én Istenem vagy te, jó reggel kereslek téged… reád gondolok ágyamban: őrváltásról őrváltásra rólad elmélkedem. - Zsoltárok 63:1,6



Ha szent egészségben akarsz élni, akkor előfordul, hogy szélsőségesnek kell lenned Isten Igéjével kapcsolatban. Lehet, hogy olyan komoly betegséggel kell szembenézned, aminek a leküzdéséhez nem lesz elég, ha csak pár percet szánsz az Igére, és elmondasz egy rövid imát.

Elmondom neked, hogy egészen pontosan én mit is tettem ilyen helyzetben.
Reggel, amikor felkeltem, legelőször is úrvacsorát vettem. Azt mondtam: „Uram, a testemet egész nap az Úr Jézusnak adom át. Elfogadom Jézus tiszta vérét, amelyet értem ontott.”
Majd helyére raktam az ördögöt. Azt mondtam: „Megdorgállak, sátán. Nem fogsz ma semmiféle betegséget rám rakni. Nem számít, milyen tüneteim vannak, nem számít, a testem mit gondol erről, Jézus erejében, a Szent Szellem által én legyőztem ezt a betegséget, mert nagyobb Ő, aki bennem van, mint az, aki e világban van.”
Majd egész nap hálát adtam az Úrnak a gyógyulásomért. Tanítókazettákat hallgattam, hogy a felkent Ige járja át az elmémet és szellememet a nap során. Délután dicsértem Istent, és újból úrvacsorát vettem, hogy emlékeztessem magam arra, hogy Jézus vére van az ereimben, és Isten családjának tagja vagyok.
Nem kell a hónap második vasárnapjáig vagy akármeddig várnod, hogy úrvacsorát vegyél. Jézus annyit mondott: „Amikor ezt teszitek, rám emlékezzetek.” És ha az ördög komoly támadásával nézel szembe, akkor éjjel-nappal az Úrról kell megemlékezned. Őrá kell tekintened, amíg a körülötte forgó gondolatok ki nem szorítják a betegség gondolatait az elmédből.
Este megint csak úrvacsorát vettem, majd dicsértem az Urat, amíg el nem aludtam. Ha éjszaka felébredtem, akkor kinyitottam a Bibliámat, és végigolvastam a gyógyulásról szóló igeverseket. Az ördög sajnálhatta, hogy felkeltett!
Ha az ördög komoly támadást intéz az egészséged ellen, ne tétlenkedj. Vedd komolyan az Igét. Helyezd magad állandó gondoskodása alá, és az Ige valóban gondodat fogja viselni.
Igei olvasmány: Zsidó 4:9-16

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése