2016. július 31., vasárnap

IMA

Ima Érted, aki olvasod

Drága mennyei Apukám hozzád jövök Jézus Nevében , a Te kegyelmed trónja elé azért a személyért aki ezt az imát olvassa.

Te ismered öt, hiszen Te vagy a szívek vizsgálója, tudod mi van a szíve legmélyén. Ezért kérlek Téged Jézus Nevében, tekints rá a magasból és mindazokat a dolgokat amit szívből kért Tőled, és a Te akaratod szerint valóak, add meg neki.
Érintsd meg öt a Te szereteteddel, vond be öt a Te jelenlétedbe, töltsd be az ö életét a Te dicsőségeddel, hogy megismerhessen Téged olyannak amilyen valójában vagy. Adjál neki kijelentéseket Magadról.
Nyisd meg a szellemi szemeit, hogy bele láthasson a Te dolgaidba amiket fel akarsz fedni előtte.
Nyisd meg kérlek az ö szellemi füleit, hogy meghallja amikor csendes hangon szólsz hozzá. Tanítsd meg öt, hogy elcsendesedjen előtted, és időzzön a Te jelenlétedben, hisz nincs semmi sem annál jobb dolog a földön mint a Te jelenlétedben időzni.
Köszönöm, hogy tanítod, és vezeted öt Szent Szellem. Tedd öt érzékennyé a hangodra, hogy mindig meghalljon Téged.
Töltsd be a Te bölcsességeddel mennyei Apukám, hisz mindannyiunknak szükségünk van a Te bölcsességedre.
Szabadítsd meg kérlek minden félelemtől, betöltve öt örömöddel, és rátöltve a Te szeretetedet, hiszen a teljes szeretet kiűz minden félelmet.
Tudatosítsd benne kérlek Apukám, hogy Te szereted öt, mindig vele vagy, soha el nem hagyod, és, hogy bármikor Hozzád fordulhat, és semmi oka nincs aggódásra, félelemre, hiszen Te vagy az ö védelme, mint egy sziklavár a vihar idején.
Ha valamilyen betegségben szenved , kérlek Apukám gyógyítsd meg öt, és minden gyengeségtől szabadítsd meg, hiszen Te vagy a GYÓGYÍTÓ ÉS SZABADÍTÓ !
Köszönöm drága mennyei Apukám, hogy meghallgattad és megválaszolod az imádságomat azok részére akik olvassák ezt az imát, mert a Te Fiad, Jézus Nevében kértem ezeket a dolgokat.
Ámen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése