2024. április 29., hétfő

"LEGYEN VILÁGOSSÁG!" ⭐

A fény nélkülözhetetlen a világban! 
Úgy ahogyan nappal vagy éjszaka szükségünk van a látáshoz a fényre, úgy a lelkülknek is szüksége van a valódi fényre, ez a fény: Jézus Krisztus. 

Három út áll előttünk: 
Az első az igazi világosság, aki nem más, mint Jézus Krisztus. 
Ő MEGHALT értünk a kereszten, bűneinket magára vette, hogy valóban meglássuk az ő fényét! 
Nekünk egy feladatunk van: követni a krisztusi utat, és nem engedni az ördög kísértésének! 
Kövesd ezt: A Lélek gyümölcse pedig: szeretet, öröm, békesség, türelem, szívesség, jóság, hűség, szelídség, önmegtartóztatás. Az ilyenek ellen nincs törvény.
Galata 5:22‭-‬23

A második út:
a hamis világosság, és sajnos ez a világ fénye, amely azt suggalja, hogy a pénz, az arany követése boldoggá tesz, holott ez egyáltalán nem így van! 
Lehetsz gazdag, sikeres, elérheted a végtelent, de ha nem ragyog benned Isten fény, akkor soha sem fogod megtapasztalni a fent leírt lélek gyümölcseit, azok helyett sajnos ez lesz: szeretetlenség, aggódás, szomorúság, rosszindulat, hűtlenség!

Az utolsó út maga a sötétség, ez az az út ahova Isten fénye nem ér el, viszont ne félj, mert azoknak is van remény, akik ezen az úton vannak, hiszen bármikor kérhetik Isten segítségét...és meglásd Isten válaszolni fog!

Testvérem a Jézus Krisztusban, ma reggel arra törekedj, hogy te is egy fényforrás legyél, amelybe tükrözd Isten kimondhatatlan dicsőségét, és minél több embert vezess hozzá!

Áldott napot...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése