2016. augusztus 29., hétfő

Amanda Buys: Karizmatikus varázslás - Megtagadó ima 1.rész

Atyám, felemelem a neved és dicsőítelek téged, hogy számodra semmi sem nehéz.

 Köszönöm neked, hogyha a szerettem manipulálva, kontrollálva és prófétikusan megtévesztve volt, te nagyobb erőt adtál arra, hogy felszabadítsuk őt. Jézus Krisztus nevét adtad nekünk, Jézus Krisztus vérét adtad nekünk, a szellemi hadviselésnek a szellemi fegyvereit adtad nekünk, amelyek által Jézus győzelmet vehet minden erősség felett, és minden más gondolat és szellemiség felett. És a Jézus nevében le tudunk rontani minden erősséget és hatalmat, ami Isten ismerete ellen emelve van.
Most felemeljük hozzád a szerettünket Atyám, és kérünk téged, hogy rombolj le minden lelki erőt, amit ellene használtak, a boszorkányságnak minden gonosz szellemét, amivel megtévesztették őt, és minden testi manipulációt, ami őt a testi szenvedélyek, veszekedés, gyűlölet vagy egyéb más testi dologba kényszerítette.
Megkötünk most minden gonosz szellemet, ami ellenük dolgozott és letörünk minden köteléket és erősséget, ami fölé van helyezve a hatalmas Jézus Krisztus nevében és elűzzük ezeket a szellemeket most.
Köszönjük neked Atyám, hogy amiképpen látjuk a kötelékeket lehullani, kérjük a Szent Szellemet, hogy Ő győzze meg őt bűn, igazság és ítélet tekintetében.
Kérjük a Szent Szellemet, hogy hozza vissza Jézushoz azért, hogy a Te igazságodat tudja benned megtalálni.
Köszönjük uram, hogy a közösség iránti éhsége az most növekszik.
Köszönjük az angyalokat,akik ott vannak körülötte és megoltalmazzák őket.
Köszönjük neked Jézusnak a vérét az ő értelme felett, ami meg tudja őt őrizni minden további káros testi behatás alól.
Mi most Jézus Krisztusnak a vére alá helyezzük őt. Megparancsoljuk a Jézus Krisztus nevében, hogy ne legyen többé törvénytelenül kontrollálva semmilyen dologtól vagy személytől.
Köszönjük neked Uram, hogy meg fogjuk látni a szabadulásukat, gyógyulásukat és teljes szabadságukat a Jézus Krisztus hatalmas nevében.

Forrás: Salamon Tornáca Misszió 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése