2024. május 18., szombat

MAHESH CHAVDA: A NYELVEKEN SZÓLÁS EREJE🔥

"💞Nem erővel, sem hatalommal, hanem az Én Szellememmel...!" (Zakariás 4:6)

Az Úr Jézus jelenléte és kenete nélkül nem lenne reménységünk, de Jézus valóságos, és Ő megválaszolja az imáinkat. Senki sem irgalmasabb és kegyelmesebb nála.
Néha szorongatott helyzetbe kerülünk az életünk során, és ilyenkor kell megragadni Istent úgy, mint addig még soha. Kapaszkodj bele Istenbe! 
Használd az imanyelvedet, a Szellem nyelvét; kapcsolódj be Isten erejébe és hangolódj rá az Ő hullámhosszára!

Minden élethelyzetben, minden próbában, háborúságban, nehézségben; bármi is történjen az életünkben, a Szent Szellem készen áll arra, hogy megáldjon és betöltsön bennünket, a dicsőség és a kenet magasabb régióiba emeljen minket.
Amire ehhez szükségünk van a mi oldalunkról, az a szenvedély - és éhség.
Teljes mértékben meg vagyok győződve a nyelveken szólás értékéről és erejéről.

A Szellem nyelve, az imanyelvünk az, amely a menny atmoszférájában tart bennünket, és segít abban, hogy érzékenyek maradjunk Isten kegyelmének munkája iránt, ahogy az életünkben munkálkodik, és Krisztus keresztje iránt, amely gyógyulást és megváltást jelent a számunkra.
Ha megtanuljuk és gyakoroljuk a szellemben való imádkozást, a Szent Szellem maga formálja olyanná a szívünket, amelyen keresztül a szellemi ajándékok és a szellemi gyümölcsök könnyen megnyilvánulhatnak.

A Szellem dolgai utáni éhség felülkerekedik az emberi bölcsességen, és megszégyeníti azt.
Egyszer a Harvard Egyetemen szolgáltam, ahol sok fiatal jött, akik éhesek voltak Istenre.
Az elméjük rendkívül képzett volt, néhányuknak már volt egy vagy két doktori fokozata is, de rájöttek, hogy az intellektus önmagában nem tudja elhozni a szabadságot a számukra.
Megkeresztelkedtek Szent Szellemben, ott feküdtek a padlón és nyelveken szóltak!
Az egyik fiatalember egy világhíres filozófus unokája volt, akit igen nagyra tartottak tudományos körökben, és aki arról is híres volt, hogy teljes mértékben elutasította Istent, és minden mást, ami a szellemi dolgokhoz kapcsolódott.

Az unokája teljes fordulatot tett: Isten utáni éhséggel, és felismerve azt, hogy az intellektus önmagában nem elégséges, elfogadta azt a hitet, amelyet a nagyapja elutasított.
Te is szenvedélyesen szereted Jézust? Éhes vagy a jelenlétére? Szomjazol az Élő Vízre, amit Ő ad, hogy átjárja a szívedet?

Nyisd ki a szád, és mondd ki, ami a bensődben van, és építsd magad a szent hitedben!

AZOK AZ EMBEREK VISZNEK VÉGHEZ NAGY DOLGOKAT, AKIK BENSŐSÉGES VISZONYBAN VANNAK ISTENÜKKEL, AKIKNEK A LELKE ÉS A SZELLEME KAPCSOLÓDIK HOZZÁ.

Az Úr lakóhelyet keres magának; egy olyan helyet, ahol állandó lakozást vehet és megmutathatja a dicsőségét.

BE AKAR BENNÜNKET VINNI A "NAGYOBB DOLGOK" BIRODALMÁBA!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése