2016. július 6., szerda

Győztes élet-Bízd az Úrra

Gyönyörködjél az Úrban, és megadja néked szíved kéréseit.
Hagyjad az Úrra a te utadat, és bízzál benne, majd ő teljesíti.  (Zsolt. 37/4,5)

Gyönyörködjünk az Úrban,bízzál benne azt mondja az Úr.
Mindent bízz csak nyugodtan rá. Az életed, a gyermeked a terveid, problémáid, majd Ő teljesíti,megoldja.
Az Úr azt akarja, ne mi gondolkodjunk a megoldásokon. Ő a megoldások Istene. Ő láthatatlanul munkálkodik. Képes az egész földet megmozgatni azért, hogy amit átadtunk Neki, az meglegyen oldva.
Én elképzelem magamban, hogy történhet. Nembiztos, hogy így van, de lehet mégis.
Én imádkozom valamiért. Mondjuk egy munkahelyért. Rajtam kívül még több testvért imára indít az Úr, hogy közbenjárjanak olyanokért, akik munka nélkül vannak. Az imák eredményeképpen az Úr egy boltban, egy teljesen ismeretlen embert állít mögém a pénztárnál, akivel elkezdek beszélgetni. A beszélgetés folyamán kiderül, hogy az ismerősének vállalkozása van és alkalmazottat keres. Ez csak egy példa volt. Nem tudhatjuk Isten kit és mit vet be annak érdekében, hogy a szükségeink be legyenek töltve. Azért mondja nekünk, csak bízzunk meg Őbenne. Az Úrnál nincs távolság.

A napnak nincs egyetlen olyan perce sem, amikor valahol, valaki, vagy valakik ne imádkozzanak. Az ima körforgásban van és egyetlen percre sem szünetel. Lehet, hogy épp most a te ügyedért Francia országban imádkozik valaki.
Az Úr mindent rendbe és helyretesz az életedben, ha megbízol Benne.

Nem látunk bele a szellemvilágba, de az biztos, amit az Úr megmondott azt be is teljesíti, mert Ő soha nem változik és amit megmondott meg nem változtatja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése