2016. június 10., péntek

Suchné S. Ilona-Bétel szellemi valósága 2.rész

A következő üzenetek személyes kijelentésként jött hozzám, de jónak látom megosztani, mert mások számára is építő lehet.

Sok évvel ezelőtt Isten házának az építésére kaptad az elhívásodat, mégpedig az I.Krónika 17:11 alapján: „ Ha majd letelik az időd és pihenni térsz őseidhez, fölemelem majd utódodat, az egyik fiadat, és szilárddá teszem az ő királyságát. Ő épít nekem házat,én pedig megerősítem a trónját örökre. Atyja leszek neki, és ő a fiam lesz. Nem vonom meg tőle szeretetemet, hanem házam és királyságom szolgálatába állítom örökre, és trónja örökké szilárd lesz.” 
/ Ezt az elhívást a gyász időszakában kaptam, édesanyám halála után a szobájában. / 
Azt mondta most a Szent Szellem, hogy az Úrnál ott van a teljes tervrajza az Úr házának, te is ismered már egyes elemeit. A kijelentett tudás, a bölcsesség, és ismeret beszédén keresztül folyamatosan fogom veled közölni lépésről – lépésre a tervrajzot. 
 Láttam, hogy a mennyben az angyalok kezükbe kapták az Atyától ezt a tervrajzot, nézik, és elkezdett egy mozgolódás lenni az angyalok körül. Már vége van a Mihály angyal harcos időszakának, átjárható a légtér a menny és a föld között, mostmár a szolgáló angyalok kezdtek el dolgozni. Le és föl járnak, készítik elő a tervrajzhoz szükséges dolgokat, helyzeteket. 
 Nektek együtt kell velük munkálkodni. Elkezdődött az angyalok szolgálatának az ideje, sürgés – forgás van a szellemvilágban. Az Atya terve elkezd kézzelfoghatóvá válni, manifesztálódni. Az események napról – napra fognak változni, fejlődni, nektek csak figyelni kell, és vigyázni erre a légi folyosóra, amely mindig átjárhatóvá kell, hogy legyen, ahhoz, hogy az angyalok tudjanak a válaszokkal, megoldásokkal jönni. 
 A ti szellemi állapototoktól függ, hogy ott mi történik, az angyalok tudnak e dolgozni, ez mindig rajtatok múlik. Ők mindig az imáitokkal munkálkodnak együtt, fontos, hogy azok Szent szellemtől vezetett imák legyenek. 
 A tervrajz legyen mindig előttetek, ez alapján tudjátok irányítani a szolgáló angyalokat. 
Ennek a világnak meg vannak a  megoldási módszerei, a vallásos rendszernek is meg vannak a maguk jól bevált emberi megoldásai helyzetekre. De én azt akarom, hogy te felette legyél ezeknek, és az én gondolkodásom szerint élj, várj az én módszereimre, várj az én időzítésemre. 
Mert az én királyságom megoldásai magasabb rendűek minden földi megoldásnál. 
I.Mózes 31:13 
„ Én vagyok Bétel Istene, ahol szent oszlopot kentél fel, és fogadalmat tettél nekem. Most készülj, menj el erről a földről, és térj vissza szülőföldedre.”

 Bétel Istene, hogyha megadta a látást, az meg lesz próbálva, ahogy Jákóbnál is meg volt próbálva, 20 évig csak hitte, hogy az a föld, amit Isten ígért neki az övé lesz egyszer. De eljött az idő, amikor Bétel Istene újból szólt: „ Most menj el erről a földről, Kánaánba!”

 Csak azok a Jákóbok képesek kijönni a szolgaság házából, ( ez sokszor csak egy rossz gondolkodásból fakadó életforma ) és bemenni az Ő Kánaánjukba, ( az Istentől való örökségükbe ) akik előtte találkoztak Bétel Istenével, akiknél nyitott a menny, akik teljes hittel megragadják az ott kapott Isteni kijelentést. Lábán házában, a szolgaságban, a kiszolgáltatottságban, a más munkájában, csalások közepette, azoknak lesz kitartásuk és rendíthetetlen  a hitük, akiknek Bétel Istenével személyes kapcsolatuk van, nemcsak betű az Ige, hanem élő szellemi valóság.
 Ennek a hitnek 20 év alatt sem szabad elkopnia, nem homályosodhat el, mert akkor Jákób szolga marad Lábán házában mindig.
 A kijövetelhez szükséges a határozott, erőteljes, magragadó hit, amely nem a körülményekre figyel, sem nem a hírekre, nem esik kétségbe a kivonulás közben. Az erőszakos hit, amely újból megragadja Isten kijelentését, és teljes határozott meggyőződéssé válik a számára. Isten népe, akkor képes leszel bemenni a te Kánaánodba, a szolgaságból, a te saját ígéreted földjére.
De Bétel áldását, a nyitott mennyet ne veszítsd el.
 Nem fogsz kétségeskedni, nem leszel kishitű, azt a tervet,amit Isten sok évvel ezelőtt  neked mondott, most menj és kezd el megvalósítani. Teljes meggyőződéssel, állj neki annak a munkának,mert Bétel Istene küld téged. „ Most menj!” 
 Az angyalok szolgálatát blokkolják a hitetlen gondolatok, a kétségbeesés, és a kételyek, ne engedj ezeknek, hogy a légi folyosó mindig nyitott legyen feletted, és az angyalok tudjanak feléd szolgálni valóságosan.
 Jézusnak amikor elkezdődött a szolgálata, és előjöttek az első tanítványai, azt mondta nekik:
„ Meg fogjátok látni, hogy megnyílik az ég, és az Isten angyalai felszállnak és leszállnak az Emberfiára.” 
( János ev.1:51 ) 
Jézus szolgálata valóban egy nyitott menny alatt történt. Amikor Isten Királysága elérkezik a az egyházba, akkor megnyílik a menny, és az természetes dolog lesz, hogy az angyalok le és föl járva szolgálnak, mert együttműködnek a hivőkkel.
Jézus is Isten házát építette csak magasabb szinten, a menny kapuja  tárva volt számára szolgálatának 3 éve alatt végig.
Ezekben a napokban nekünk kell Bétel kenetét, Isten Királyságát bemutatnunk, és hordoznunk, itt a földön, azért hogy megváltoztassunk városokat,és az országunkat is.
Hogyha Jákóbnak és Jézusnak lehetséges volt, akkor nekünk is lehetséges lesz.

Jákóbnak a szolgaságban, Lábán házában nem voltak mennyei találkozásai. Volt akkor mielőtt Lábánhoz ért, és ez azt hiszem kellett is neki, hogy megerősítse, és ki tudjon tartani az elkövetkezendő 20 évben. Majd miután végleg elvált Lábántól ismét találkozott Isten angyalaival, és elnevezte azt a helyet Mahannaimnak, ami annyit jelent, az Isten tábora.
( I.Mózes 32:3 )
Lábán háza a keresztények életében sokszor egy nem túl korrekt munkáltatót jelent, vagy esetleg valakinek a szolgálatát, a más munkájában való hűséget méri le az Úr ezekben a helyzetekben.
 Sokszor azonban hogyha ez szellemi szolgaság is egyben,akkor nem tud felfakadni a mennyei találkozás istennel. Lehet hamis befedezés is, amely blokkolja a mennyei szférát, és ott Jákób egy hamis tekintély alatt volt.
 Ézsau elől menekülve Bételben találkozott Istennel, ott megkapta az ígéretét, az Úr beszélt vele. Majd amikor kibékült Ézsauval, akkor Isten újból elküldi Bételbe, amely Kánaán földjén van. Itt aztán másodjára nevezi őt Izraelnek, és megkapja Izrael áldását, a testületi áldást és kenetet is. Bétel az Isten házában az Isten szavának a helye, az Isteni örökség megnyerésének a helye. Isten itt már nemcsak megnevezi az új nevét, mert ezzel csak a saját új életére utalt volna, hanem megkapja az örökségét is, mint nép. Harmadik generációs áldás, amely sokkal mélyebb, kiterjedtebb, és nagy gyülekezetre vonatkozó áldást jelent.
(  I.Mózes 35 :7 ) „ nép, sőt népek gyülekezete származik tőled.”

 Ez az áldás azonban nem jött magától. Másodszor is el kellett mennie Bételbe a családjával is Jákóbnak, ahol egész háza népének meg kellett térnie, és kidobálni az idegen isteneket, a bálványokat, megszabadulni minden szentségtelen dologtól.
 Aztán Isten kijelenti magát, most nincsenek angyalok, nincs lajtorja, most Isten testületi áldását kapja meg, a szolgálat áldását, és kenetét kapja meg Jákób.
Hatalmas dolog ez, amiről Ábrahámnak és Izsáknak is volt kijelentése, azt Jákóbnak is meg kellett kapnia, ő azonban már többet látott ebből a szaporodásból, mint a nagyapja. Izrael, mint nép közvetlenül tőle származik. Izrael = Isten harcol, Isten harcosa, hőse, fejedelme
A harmadik generációs áldás ma is magába foglalja ezt az örökséget, azonban mégis mindenkinek el kell jutnia Bételig, nem jön automatikusan.
Ezért Jézus Nevében legyen megáldva a magyar Eklézsia Bétel kenetével, és áldásával, lépjen bele ez a nemzedék a harmadik generációs áldásba.
Bétel szellemi valósága legyen láthatóvá a magyar egyházban, és ezen az új nemzedéken.

Kati Fejes Köszönöm, hogy olvashattam ezt a próféciát, tetszett és valódinak éreztem. Mégis, szívemben kérdés volt az Úr felé, a megerősítés nem sokat késett. Józs. 3, 6-9. Mint Gedeon, néha bizonytalan vagyok, a megerősítés, most is gyorsan jött: Mt. 25,34. Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése