2022. október 20., csütörtök

💥Van Erőm💥

Mi lesz, ha nem úgy fog történni, ahogy én elképzeltem? Mikor lesz vége a boldogtalan életemnek? Mikor, mikor, mikor?Ha megfigyeljük, sosem kérdezzük azt, hogy: Mikor nem leszek boldog? Mikor nem leszek egészséges?
Nos, ameddig mi elvagyunk foglalva a miértek keresésével, megállunk egy ponton, és csak a rosszat látjuk, addig Isten figyel bennünket, és ezt mondja: „Rám bízhatod ezt, mert én munkálkodni fogok az életedben.” Kicsivel később erre a csodás ígéretre megint azt válaszoljuk, hogy: Mikor?
Lehet, hogy épp a várakozás idejét éled. 

Talán azért, hogy befejezd az iskolát. 
Talán azért, mert egy férfi vagy nő lép be az életedbe. 
Talán azért, hogy megházasodj, vagy babát várj. Lehet, hogy ideges vagy amiatt, hogy milyen lassan zajlanak a dolgok stb.
A Bibliában van egy ígéret, ami nem csak azt mondja el, hogy Isten dolgozik, hanem azt is, hogy hogyan dolgozik, neked pedig a várakozás ideje alatt ezt kell szem előtt tartanod: „Én, az Úr nem tétovázom, véghezviszem ezt a maga idejében!” (Ézsaiás 60,22)

A mikor helyett inkább ezt hirdesse szánk: Uram, hálát adok mindenért, és köszönöm, hogy amikor szükségem lesz valamire, a kellő időben megadod nekem. Bízom benned, és add, hogy ez a bizalom csak növekedjen Tebenned.
Ámen!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése