2022. szeptember 12., hétfő

💥Van Erőm💥

Nem véletlen, hogy szükségünk van egy társra. Csodás ajándék az, ha megoszthatjuk egymással a terheinket, fájdalmainkat, gondolatainkat.
A család is lehet ez a hely, ahol a gyermek megosztja szüleivel a problémáit. Így segíthetünk egymásnak, sőt imádkozhatunk egymásért, ha tudjuk, hogy a családtagunknak szüksége van valamire. Támasz lehetünk a nehéz helyzetekben, mosoly lehetünk a szomorú pillanatokban, egy forró ölelés a nehéz időkben.
Merjünk csatába indulni szeretteinkért, hogy Istennel együtt legyőzzük a szeretetlenséget, önzést, rosszindulatot, a gonoszt.
Ezt a csatát csak akkor tudjuk megnyerni, ha állandóan kérjük Isten segítségét, ahogy Péter is fogalmaz: „legyetek éberek, ne hanyagoljátok el az imát” (1Pét 4,7)
Minden nap legyünk hálásak szeretteinkért, hiszen Isten ajándékként helyezte el őket az életünkben. Egymást támogatva tartsunk ki, hogy ne térjük le arról az útról, amelyen Isten látni szeretne. „Az iránta való bizalmunk pedig azt jelenti, hogy ha valamit az ő akarata szerint kérünk, meghallgat minket. Ha pedig tudjuk, hogy bármit kérünk, meghallgat minket, akkor tudjuk, hogy már megkaptuk, amit kértünk tőle. Ha valaki látja, hogy a testvére nem halálos bűnt követ el, könyörögjön érte, és életet fog adni annak...” (1János 5,14–16)

A mai Van Erőm meghallgatható a következő linken:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése