2022. december 12., hétfő

💥Van Erőm💥

Tapasztaltad-e, amikor Isten neked szánt ígéretei egyszerre áldásként teljesülnek be az életedben?
Két élethelyzetet látunk Jézus születésének a történetében.
Ott van Erzsébet, aki az egész életét zaklatotta, félelmek között élte le, mivel nem születhetett gyermeke, mert meddő volt. Inkább a szorongás, szégyenérzet vette körül, hosszú éveken keresztül.
Ott van Mária, aki érthetetlenül áll a történések közepette, amikor az Úr elküldi angyalát, Gábrielt, hogy elmondja, a világ Megváltóját fogja szíve alatt hordani.
Isten angyalát küldi el mindkettőhöz, de a későbbiekben azt látjuk, hogy Erzsébet 5 hónapra elrejtőzik, Mária meg 3 hónapot tölt Erzsébetnél. Nos, eltelik egy kis idő az ígéret, és annak beteljesülése között.
Hadd emlékeztesselek ma arra, hogy Isten mérhetetlenül többre képes annál, amit te a lehetetlen helyzetedben eltudsz képzelni.
Legszívesebben újra megismételném ezt a mondatot. Megértem, ha olykor zaklatott vagy, netán aggodalmaskodsz olyan dolgok felől, amelyek nem a te kezedben vannak, de lásd meg, hogyan munkálkodott Isten már a kezdetekkor a megváltásodért.
Miért hagyna cserben épp most?
Addig nem leszel képes fejlődni a hitben, amíg nem ismered el, hogy Isten a lehetetlen helyzeteidben is ott van, ugyan úgy, ahogyan az említett nők életében is ott volt.
Ma úgy menj oda az Úr elé, mint aki a hittel tudja, hogy a zaklatottság helyett nyugalmat kap.
Ne feledd el, hogy a lehetőségek Istene tudja ki vagy!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése