2022. november 30., szerda

💥Van Erőm💥

Az Advent egy négyhetes várakozási időszak, amit az egész világon ünnepelnek.
Annak az ideje, hogy felkészítsük szívünket arra, hogy rátaláljunk Megmentőnkre, a próféták által megjövendölt Messiásra. Ez a visszaemlékezés ideje, amikor gyermekeinket Jézus szűztől való születéséről, életéről, haláláról és feltámadásáról taníthatjuk.

Indítson ez az időszak minket arra, hogy emlékezzünk a múlt eseményeire, és az Ő dicsőséges megjelenésére várva, reménykedve tekintsünk az új év felé!
A Biblia történelmi vonalát követve látjuk, hogy Isten mindig megjelölte a fontos történelmi eseményeket — vagy oltárt építtetett vagy elrendelt egy éves megemlékezést, melyen népe megemlékezik majd egy adott esetről, amely során Isten megmutatta az Ő hihetetlen megmentő erejét és népe iránti döbbenetes szeretetét.
Isten azt akarja, ne feledjük el és szívünk mélyéből emlékezzünk arra, ki Ő és mit tett értünk.
Tudja jól, hogy az embernek szüksége van arra, hogy mind testben, mind lélekben megtapasztalja Isten valóságát, mert csak így érti azt meg teljességében.
Mielőtt Jézus megmentett minket, sötétségben voltunk.Még most is, amikor az életünk nehéz, időnként feltűnik a fejünk felett a sötétség fellege.
Az Ige reményt ad. Jézus kivezet a sötétségből.
Ha Belé és az Ő szavába kapaszkodunk, nincs olyan zug, melyet ne tudna beragyogni.
Nincs olyan sötét, melyet el ne oszlatna.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése