2023. május 7., vasárnap

💥Van Erőm💥Kedves Édesanyák!

Hatalmas ajándék az anyai szeretet, amelyet már születésünk pillanatától érezhetünk. 
Gyerekként természetesnek gondoljuk, de ahogyan felnövünk észrevesszük, hogy igazi kincsnek számít egy kedves mosoly, vagy a tiszta, szeretetből fakadó ölelés.
A mai napon a hála tölti el szívem: „Köszönöm az édesanyámat, akit áldásként adtál számomra.”
Sok ember számára kérdés az, hogy milyen családban kapnak ma a gyermekeink pótolhatatlan erőforrást? Minden bizonnyal csak azokban a családokban, ahol a zsoltáros szavát komolyan veszik az édesapák, hogy „az Úrnak öröksége: a fiak”, és ahol „az anyaméh gyümölcsét” jutalomnak tekintik az édesanyák. Ott, ahol az Istennel való élő kapcsolat folyamatosan megvan, ahol tisztában vannak vele, hogy „az Úr áldása az, ami meggazdagít” (Péld 10,22).
A következő ima az édesanyákért szóljon:
„Hálát adok Istenem, hogy olyan édesanyával áldottál meg, aki törődik, gondoskodik rólam, és szeret. Köszönöm, hogy a Te szereteted érezhetem általa. Hálás vagyok minden mosolyáért, és azokért a boldog percekért, amiket együtt tölthettünk el.
Arra kérlek, hogy áldj meg minden édesanyát. Add, hogy minden édesanya megtaláljon téged, és a te közelségedben éljen.
Tudom, hogy mindenki életében vannak nehézségek, de juttasd eszünkbe, hogy az anyai szeretet mellett Te is jelen vagy az életünkben. Köszönöm, hogy meghallgatsz. Legyen áldott a te Neved. Ámen.”




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése