2016. október 17., hétfő

Köszöntünk Szent Szellem!- TISZTÁN LÁTHASSUK ISTENT

"A mi Urunk, Jézus Krisztusnak Istene, a dicsőségnek Atyja adjon nektek bölcsességnek és kijelentésnek Lelkét az Ő megismerésében." (Efézus 1:17)

Lehet, hogy tökéletes a látásod, ám ha nincs fény, akkor mindez teljesen hiábavaló. Lehet, hogy ragyogó intellektussal rendelkezel, de a Szentlélek bölcsessége és kinyilatkoztatása nélkül értelmed szeme (lásd: Ef 1:18)nem világosodik meg, hogy felfogja a lelki dolgokat. Istent ismerni és szeretni csakis a Szentlélek világosságában lehet. Ezért olyan kitartóak Sátán erői abban, hogy a keresztények ne vegyenek tudomást a Lélekről.
Nem találkoztam még olyan valakivel, akit bár betöltött a Szentlélek, ne csordult volna túl Jézus szeretetétől. Róla akarnak beszélni, énekelni, olvasni, Őt akarják imádni. Értelmük szeme megvilágosodott, és megpillanthatták, mi az Ő "öröksége dicsőségének a gazdagsága" (1:18). Ha naponként buzgón imádkozol a Szentlélek bölcsességéért és kinyilatkoztatásáért, nemcsak te magad fogsz a világosságban járni, hanem csodálatos módon közölheted másokkal is Isten ismeretét.
Imádság a mai napra
"Uram, bánom azokat az alkalmakat, amikor nem láttam túl az élet hétköznapi problémáin és lehetőségein."
Garrie F. Williams írása alapján-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése